Donatella Versace doarme în frigider

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Iulie 2012
Creatoarea de modă, în vârstă de 57 de ani, a declarat într-un interviu recent că doarme într-o ladă frigorifică "în fiecare noapte" pentru a-şi menţine tinereţea.
Creatoarea de modă, în vârstă de 57 de ani, a declarat într-un interviu recent că doarme într-o ladă frigorifică "în fiecare noapte" pentru a-şi menţine tinereţea.

Ea a recunoscut că a folosit botox în trecut, doar "numai în zona feţei, nu pe trup". Potrivit creatoarei italiene, aspectul tineresc al fizicului ei reprezintă "rezultatul unei munci din răsputeri" şi a faptului că doarme câteva ore în fiecare noapte într-o ladă frigorifică, informează site-ul femalefirst.co.uk, citat de Mediafax.

"Cum reuşesc să mă menţin tânără? Nu aţi auzit încă? Dorm în fiecare noapte într-o ladă frigorifică", a spus Donatella Versace.

Ea a dezvăluit, totodată, că este bună prietenă cu Miuccia Prada, nepoata lui Mario Prada, fondatorul casei care îi poartă numele.

Donatella Versace, născută pe 2 mai 1955, este vicepreşedintele executiv şi designerul principal al grupului Versace.
Creatoarea italiană deţine 20% din acţiunile casei de modă Versace, iar fratele ei, Santo Versace, deţine 30 de procente. Allegra Versace, fiica Donatellei, a moştenit 50% din acţiunile grupului, după moartea lui Gianni Versace, fratele Donatellei şi fondatorul acestei case de modă, notează Mediafax.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • alex pe 4 Iul 2012, 11:59
  operatiile au distrus-o

  arata groaznic din cauza operatiilor nereusite, iar faza cu lada frigorica cred ca este o aberatie, nu ar avea cum.

  0
  1

 • heba pe 3 Iul 2012, 14:02
  ...

  ..ca sa nu se strice

  1
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod