Doi tineri patiseri dezvaluie secretele placintelor perfecte - o noua premiera pe TLC, din 4 martie, de la ora 21.00

Tom si Henry Herbert, a cincea generatie de patiseri dintr-o familie cu traditie in domeniu, aduc publicul in bucataria lor de specialisti, dezvaluind secrete ale bransei care au fost slefuite in ani intregi de pasiune si munca. Programul Doi frati in bucatarie vine cu tot felul de retete memorabile si ponturi interesante, caci in fiecare episod baietii isi sufleca manecile si demonstreaza retete simple, care pun accent pe ingrediente minunate.

Ca orice frati, cei doi sunt si extrem de competitivi, in special cand vine vorba despre concursul saptamanal de facut placinte. Cine va castiga in final: Tom sau Henry?

Noua serie va avea premiera pe TLC, miercuri, 4 martie, de la ora 21:00.

Tom și Henry Herbert, a cincea generație de patiseri dintr-o familie cu tradiție în domeniu, aduc publicul în bucătăria lor de specialiști, dezvăluind secrete ale branșei care au fost șlefuite în ani întregi de pasiune și muncă. Programul vine cu tot felul de rețete memorabile și ponturi interesante, căci în fiecare episod băieții își suflecă mânecile și demonstrează rețete delicios de simple, care pun accent pe ingrediente minunate.

Ca orice frați, cei doi sunt și extrem de competitivi, în special când vine vorba despre concursul săptămânal de făcut plăcinte. Cine va câștiga în final: Tom sau Henry? Noua serie va avea premiera pe TLC, miercuri, 4 martie, de la ora 21:00.



Fiecare episod explorează arome, delicatese și peisaje locale, demonstrând incredibila creativitate de care dau dovadă Tom și Henry, capabili să transforme din mers orice ingrediente găsite în rețete excepționale. Frații Herbert găsesc noi surse de inspirație în fiecare loc nou unde ajung, aleg personal ingrediente delicioase și scot la lumină tot felul de nestemate culinare, care transformă fiecare escală a lor într-o experiență deosebită.

 

Pentru mai multe informaţii despre program, accesaţi http://www.tlcchannel.ro/ sau intraţi pe Facebook la Facebook.com/tlc.romania.
 
Fiecare episod exploreaza arome, delicatese si peisaje locale, demonstrand incredibila creativitate de care dau dovada Tom si Henry, capabili sa transforme din mers orice ingrediente gasite in retete exceptionale. Fratii Herbert gasesc noi surse de inspiratie in fiecare loc nou unde ajung, aleg personal ingrediente delicioase si scot la lumina tot felul de nestemate culinare, care transforma fiecare escala a lor intr-o experienta deosebita. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod