DJ Wanda si-a serbat ziua la Londra! Cum a petrecut cu Iulia Albu!

DJ Wanda si-a serbat ziua de nastere intr-un mod cu totul inedit. Vedeta a plecat la Londra alaturi de buna ei prietena, Iulia Albu, pentru a petrece o mini-vacanta de neuitat. In metropola londoneza a sosit, special pentru aniversarea Wandei, si Merante, prietena ei din Olanda, cea cunoscuta pe plan international ca si sosia lui Amy Winehouse.
“Eu,  Iulia Albu (Albinuta , cum ii spun eu) si Merante: 3 femei libere 101%, 3 zile la Londra, ziua mea de 40″ – cam ce se poate intampla in combinatia asta ?  Se pot intampla multe, unele de povestit, altele de tinut secret, dar toate de neuitat! Mi-am sarbatorit ziua la Londra pentru ca acolo este si casa mea, este locul care m-a inspirat si m-a motivat cel mai mult in viata asta. Acolo m-am distrat, acolo m-am indragostit, acolo m-am recalibrat de fiecare data cand lucrurile o luau razna.
La Londra a venit si Merante, prietena mea din Olanda, care a plecat mai devreme cu 2 zile din vacanta ei in Columbia, special pentru a fi cu mine de ziua mea”, a povestit Wanda pe blogul ei, www.dj-wanda.com.

Aniversarea vedetei a avut loc intr-unul din cele mai selecte restaurante din Londra, renumit pentru meniul sau original.

“Casa di Stefan0 este unul din cele mai selecte restaurante de pe Dover Street / Myfair. Intamplator sau nu, il cunosc pe chef Paolo Parlanti si am aranjat ca noi sa primim un meniu custom,  asa ca ne-am delectat cu startere apoi vreo 3 feluri de paste artizanale, apoi peste, niste minunatii de “signature dishes” alaturi de niste vinuri-divine.
La un moment dat, fara ca eu sa stiu, fetele, impreuna cu chef, managerul de acolo si inca 3 persoane din staff, mi-au adus cel mai delicios tort de ciocolata si mi-au cantat Happy Birhday Wanda, Happy Wandaaa. M-am emotionat total! Atat de tare incat, a trebuit sa-mi spuna Iulia la un moment dat, ducandu-si palma spre obraz, in gestul ei caracteristic de uimire: Wanda, nu crezi ca e cazul sa le multumesti si tu oamenilor in engleza totusi? Le-ai vorbit in romana!”, povesteste vedeta.

Pentru Wanda, Londra este a doua casa.
Acolo are un apartament in care locuieste aproape de fiecare data cand ajunge in metropola londoneza pentru proiecte de clubbing, de fashion sau ce tin de arta tatuajului.

“Iubesc Londra fix asa cum este: cu amestecurile de cenusiu si culoare, de excentric si conservator, de piele alba si umor negru, de ploaie si … si mai multa ploaie. Moda londoneza m-a inspirat de cand ma stiu, nu Paris, nu Milano! Strazile din Londra sunt cele mai smechere catwalk-uri! My home, sweet home”, spune vedeta.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod