DJ Wanda se recuperează cu fizioterapie și aqua gym după operația la coloană

DJ Wanda se află în plin proces de recuperare după operația complicată la coloană pe care a suferit-o luna trecută.
Nonconformista vedetă urmează de zece zile sesiuni de kinetoterapie, fizioterapie și hidrokinetoterapie și îi uimește pe medici pe medici prin faptul că are rezultate nesperat de rapide.

“Timp de 10 zile am făcut în fiecare dimineață sesiuni de fizioterapie, unde am fost conectată la un aparat de electrostimulare care relaxează musculatura și dezinflamează nervul sciatic. Durează în jur de 40 de minute și se aplică pe zona sciatică, lombară și a gambelor. Tot timpul supravegheată de kinetoterapeutul Miron Marius Florea.
Apoi, am făcut kinetoterapie, exerciții la sală special concepute pentru perioada de recuperare. Specialistul a avut grijă să am poziția corectă în timpul exercițiilor, să fiu descărcată din punct de vedere muscular, relaxată. Am făcut exerciții pentru tonifierea abdomenului, astfel încât acești mușchi să preia din greutatea coloanei. La fel, exerciții pentru mușchii fesieri și cei ce protejează șira spinării. Am completat cu aqua gym, mișcare în piscină, foarte bună pentru că nu solicită coloana.
În apă greutatea corpului este cu 10 kilograme mai mică”, povestește Dj Wanda.

Specialistul se arată impresionat de rapiditatea cu care vedeta se reface după operație. „Wanda se recuperează rapid după operația de luna trecută pentru că a făcut sport toată viața și are musculatura bine antrenată. Are suport muscular bun”, spune Miron Marius Florea, fiziobalneokinetoterapeutul care se ocupă de recuperarea post operatorie a vedetei.

Chiar dacă se află în perioada de refacere după operație, Wanda este la fel de activă în viața profesională.
Merge zilnic la salonul său de tatuaje pentru a picta pe pielea clienților și pregătește două noi proiecte: va lansa o colecție vestimentară în colaborare cu un brand cunoscut și o platformă media pe internet dedicată iubitorilor muzicii și a tot ce înseamnă cool și la modă în prezent. DJ Wanda a fost operată într-o clinică privată din București în urmă cu o lună, din pricina unor complicații la coloana vertebrală. Vedeta suferea de discopatie vertebrală lombară, iar complicațiile au dus la o hernie voluminoasă și o pareză la piciorul stâng, întrucât o vertebră îi apăsa pe un nerv.
Astfel, a fost nevoie urgentă de o intervenție chirugicală ce a fost efectuată cu succes de dr. Mihai Adrian Cristescu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod