D.J Wanda se intretine cu padel - cea mai noua modalitate de intretinere si distractie din Bucuresti

Celebra pentru non conformistul sau DJ Wanda a fost printre primii Romania care au jucat… padel. Un mix intre tenis si squash, padel se joaca pe un teren mai mic decat cel de tenis, cu pereti de sticla. In lumea zeci de milioane de oameni joaca padel, in Spania, Argentina, Mexic sau Statele Unite.
 
Pentru D.J. Wanda acest nou sport este solutia perfecta pentru pastrarea tonusului. Padel inseamna explozie, miscare, distractie. “Este mult mai usor decat tenisul, este un sport potrivit pentru toate varstele. Si acum este si in Bucuresti”, spune Wanda.
 
Asa ca, daca aveti chef sa faceti miscare si sa va distrati in acelasi timp atunci e timpul sa incercati o partida de padel. Este un sport nou, care a cucerit timp de 2 luni sute de turisti aflati pe Litoral.
 
 

In Capitala padel se poate juca GRATUIT in parcul Herastrau unde Jose si Luis, doi antrenori veniti special din Spania ii invata pe romani acest nou sport. Padelul este un sport de echipa, se joaca in 4, iar peretii de sticla pot fi folositi in timpul unei partide ca un al treilea jucator.

Un meci de padel dureaza in medie 30 de minute, timp in care se ard cateva sute de calorii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod