DJ Wanda s-a vindecat de pasiunea pentru dulciuri prin hiponoză!

19 Octombrie 2012
Facebook Twitter Comenteaza
DJ Wanda s-a vindecat de pasiunea pentru dulciuri prin hiponoză!
DJ Wanda se menţine în formă cu mult sport, este adepta unui regim de viaţă sănătos, însă la pasiunea pentru dulciuri a scăpat doar în urma unor şedinţe de hipnoză.

“Înainte de a apela la ajutorul psiho-nutriţionistului meu, Bianca Pătraşcu, eram dependentă de dulciuri. Nu mă puteam abţine de la prăjituri, torturi sau ciocolată. Bianca mi-a propus terapia prin hipnoză ca o metodă de a scăpa de aceasta dependenţă, iar iniţial am fost reticentă.

După trei şedinţe de hipnoză rezultatele au fost fantastice.
Acum nu mai poftesc la nimic dulce. Poate oricine să mănânce orice bunătăţi în faţa mea pentru că nici măcar nu mă tentează. N-am mai mâncat nimic dulce de aproape un an. Interesant este ca prin psiho-nutriţie oricine poate scăpa de toate obiceiurile alimentare proaste”, spune DJ Wanda.

DJ Wanda şi psiho-nutriţionistul ei, Bianca Pătraşcu, vor să împărtăşească acum tuturor celor interesaţi secretele alternative ale unei forme fizice de invidiat, astfel că organizează săptămâna viitoare un seminar pe această temă.

„ Am decis, împreună cu Bianca, să organizăm un seminar săptămâna viitoare de psiho-nutriţie.
Cei prezenţi vor putea afla cât de importantă este psiho-nutriţia şi ce efecte benefice poate avea, iar eu le voi împărtăşi tuturor din experienţa personală. Seminarul de psiho-nutriţie va avea loc miercurea şi joia viitoare, între orele 18:00-21:00 la centrul I AM Body-Mind Studio din Piaţa Victoriei”, mai spune DJ Wanda.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod