DJ Wanda o aduce în România pe sosia lui Amy Winehouse

Amy Winehouse continuă să trăiască prin sosia ei oficială, Merante Tamar von Amersfoort, pe care DJ Wanda a întâlnit-o weekendul trecut, la Amsterdam.

Amy Winehouse continuă să trăiască prin sosia ei oficială, Merante Tamar von Amersfoort, pe care DJ Wanda a întâlnit-o weekendul trecut, la Amsterdam.
 
DJ Wanda și Merante sunt prietene bune de doi ani de zile, iar la Amsterdam cele două au pus la cale un recital la București care va avea loc cu prilejul redeschiderii sezonului de petreceri de la Square 15.

“Toamna aceasta aduce, pe plan profesional, o colaborare între mine și Cristiana Tăușanu de la Square 15 și intenționam să transformăm clubul de pe malul Lacului Herăstrău în cel mai nonconformist loc de distracție din țară. La Amsterdam am fost cu treabă și intenționez să aduc o serie de artiști neconvenționali în Romania. Merante va fi invitata specială, însă o să-l aduc și pe cel mai celebru tatuator din Amsterdam, dar și pe Violet, o artistă căreia nu îi este frică de nuditate”
, declară DJ Wanda.

DJ Wanda a cunoscut-o pe Merante în urmă cu doi ani și a rămas șocată de asemănarea incredibilă a olandezei cu Amy Winehouse. “Eu pun muzică de foarte mulți ani la diferite evenimente din Amsterdam, iar la o petrecere chiar am crezut că am onoarea să pun muzică pentru Amy Winehouse. Era, de fapt, Merante Tamar von Amsefort, sosia ei oficială. Ea seamănă cu Amy ca două picături de apă și cântă exact ca ea. În urmă cu o lună de zile, Merante a cântat la o petrecere privată pentru Madonna, care s-a ridicat în picioare să o aplaude. Merante duce acum viața lui Amy Winehouse și este tratată ca o celebritate. La petrecerile la care este invitată zboară cu avioane private și își petrece ore în șir semnând autografe și făcând poze cu lumea”, mai spune DJ Wanda.

Sosia oficială a lui Amy Winehouse va deschide seria evenimentelor din aceasta toamnă de la Square 15 cu un recital de senzație, programat pentru 8 septembrie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod