Dj-ul Paul Damixie a luat premiul „Remix of the Year” în SUA!

Românul Paul Damixie, cel care acum câteva luni surprindea internetul cu varianta sa la piesa lui Adele “Hello”, a primit premiul pentru cel mai ascultat remix din 2015 în Statele Unite ale Americii.
Decernarea a avut loc în acest weekend, la Miami, în cadrul “2016 Remix Awards”, eveniment care a deschis WMC (Winter Music Conference), una din cele mai importante conferinţe muzicale din Statele Unite.

Nume mari ale muzicii electronice, precum Armin van Buuren, Lost Frequencies, Afrojack, Martin Garrix, The Chainsmokers, Jonas Blu, Kaskade, R3hab și Steve Aoki, au luat parte la festivitatea de premiere.

Steve Angello, fostul membru al Sweedish House Mafia, a fost cel care i-a înmânat marele premiu lui Paul Damixie.
Succesul lui Paul este cu atât mai mare cu cât a reuşit să surclaseze DJ recunoscuţi la nivel mondial, precum Tchami şi ZEDD.

A fost o experienţă genială. Imediat ce oamenii aflau că remixul îmi aparţine, mă felicitau spunându-mi că piesa se aude la radio din oră în oră”, ne-a declarat Paul plin de entuziasm.

Cu aproximativ 1 milion de căutări pe Shazam şi alte milioane de vizualizări pe YouTube şi SoundCloud, remixul lui Paul Damixie are toate şansele să devină un imn al verii 2016.  Merită să-i dăm şi noi încă un play şi să-l felicităm pe Paul pentru această performanţă extraordinară!

Paul Damixie este Dj-ul Radio Killer, primul proiect de muzică electronică inițiat și dezvoltat de către HaHaHa Production, care a reușit să cucerească industria muzicală locală și internațională prin sound-ul dinamic, mesajele optimiste și piesele larg difuzate în nenumărate țări.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod