Divorţul Pamelei Anderson a fost finalizat

Starleta canadiană şi jucătorul profesionist de poker Rick Salomon au divorţat în mod oficial şi şi-au cerut iertare, printr-o declaraţie comună, pentru "toată durerea şi toată ruşinea" pe care le-au cauzat familiilor lor, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Fosta vedetă a serialului "Baywatch" şi Rick Salomon, care au depus actele de divorţ în februarie, pentru a doua oară în mai puţin de un an, au spus că îşi doresc reciproc tot binele din lume şi au dat publicităţii o declaraţie comună în care şi-au cerut iertare faţă de familiile lor.

"Divorţurile intens mediatizate pot fi neîndurătoare şi pline de cruzime - ne cerem scuze în faţa familiilor noastre şi a prietenilor noştri pentru toată durerea şi toată ruşinea pe care le-am cauzat.

Am ajuns la un acord amiabil şi vom merge fiecare pe drumul său.
Există anumite chestiuni familiale sensibile, private, de care trebuie să ţinem cont şi am decis să retragem toate comentariile dureroase pe care le-am făcut din grabă şi din aversiune.
Ne dorim reciproc tot binele din lume, nouă şi familiilor noastre"
, se arată în acea declaraţie comună a celor două vedete.

Pamela Anderson obţinuse anterior un ordin de restricţie temporar pe numele lui Rick Solomon, luna trecută, spunând că soţul ei "a comis acte repetate de hărţuire şi abuz" la adresa ei, care i-au cauzat un "stres emoţional sever".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod