Divorţul lui Schwarzenegger, finalizat în decembrie

Divorţul dintre Arnold Schwarzenegger şi Maria Shriver se află într-o etapă finală şi ar putea fi finalizat în luna decembrie, la aproape trei ani şi jumătate după despărţirea cuplului.

Cei doi foşti soţi vor merge pe drumuri separate în viaţă după ce vor finaliza pe cale amiabilă un acord final în privinţa partajului averii lor comune, estimată la 400 milioane de dolari, informează cotidianul britanic Daily Mail, citat de Mediafax.

Informaţia a fost publicată în presa americană la doar câteva săptămâni după ce Maria Shriver s-a afişat în public cu noul ei iubit, Matthew Dowd, la o nuntă din familia Kennedy, alimentând astfel un nou val de speculaţii potrivit cărora fosta soţie a lui Schwarzenegger ar fi avut la rândul ei o aventură, în contextul în care celebrul ei soţ a înşelat-o cu menajera cuplului.

"A fost un drum dificil, pentru multă vreme divorţul nu a reprezentat o prioritate pentru niciunul dintre ei, dar acum divorţul lor este aproape finalizat.

Avocaţii pun la punct acum ultimele detalii. Dacă totul va merge aşa cum s-a stabilit, divorţul va fi semnat până la Crăciun. A fost un proces lung şi deloc uşor, dar acum Maria şi Arnold se află în termeni amiabili şi au ajuns la un acord. Atunci când ai o avere mare de împărţit şi trebuie să ajungi la o înţelegere în privinţa custodiei copiilor, lucrurile nu sunt mereu la fel de clare. Însă Maria şi Arnold şi-au rezolvat neînţelegerile dintre ei şi acum comunică unul cu celălalt. În definitiv, au împreună patru copii. Se simt bine şi sunt pregătiţi pentru a merge mai departe", a declarat o sursă din anturajul cuplului.

150de milioane de dolari este suma minimă pe care Maria Shriver ar putea s-o primească la partaj
Cei doi au angajat unii dintre cei mai buni avocaţi din Statele Unite pentru a-i ajuta să împartă averea lor comună de 400 milioane de dolari.

Potrivit legislaţiei din California, Maria Shriver are dreptul să primească jumătate din veniturile obţinute de Arnold Schwarzenegger în timpul căsniciei lor de 25 de ani, iar acestea includ onorariile consistente primite de starul hollywoodian pentru filmele "Poliţist de grădiniţă/ Kindergarten Cop", "Terminator 2: Ziua Judecăţii/ Terminator 2: Judgement Day" şi "Minciuni adevărate/ True Lies".

Se crede că averea personală a lui Schwarzenegger este de 300 milioane de dolari, în timp ce, potrivit Celebrity Net Worth, averea Mariei Shriver, premiată cu Emmy şi membră a familiei Kennedy, este de 100 milioane de dolari.

Jurnalistă respectată şi recompensată inclusiv cu prestigiosul Peabody Award, Maria a prezentat emisiunea de televiziune "The Shriver Report" şi a coordonat numeroase proiecte şi programe jurnalistice, notează Mediafax.

În prezent, Maria Shriver este prezentator special al emisiunii NBC News şi realizează numeroase emisiuni cu tematici care se adresează femeilor, difuzate atât pe micul ecran, cât şi pe internet.
Ea este şi o scriitoare apreciată şi comentator TV.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod