Divorț cu scântei: Oana Cuzino şi Yoav Shtern se războiesc pentru fetița lor

Prezentatoarea TV și soțul ei s-au întâlnit joi în sala de judecată. Omul de afaceri a solicitat instanţei stabilirea domiciliului fetiţei lor de 12 ani la el acasă, dar şi custodia copilului.
Timp de trei ore, avocații și martorii au prezentat mai multe detalii importante pentru procesul de divorț. Oana Cuzino a adus-o în sprijinul ei ca martor pe soţia lui Andrei Gheorghe, Petruţa, prietena ei bună. Aceasta a povestit instanţei despre felul în care se ocupă Oana de fiica ei, relatează Libertatea.

Ssoţul prezentatoarei a făcut însă o cerut stabilirea domiciliului fetiţei la el acasă, iar instanţa urmează să impună efectuarea unei anchete sociale la domiciliul omului de afaceri, după care va stabili la cine va locui fetiţa.


Potrivit ziarului Libertatea, Oana Cuzino riscă să piardă custodia fiicei sale, mai ales că ea este cea care a părăsit domiciliul conjugal.

La ieşirea din sala de judecată, cei doi soţi s-au evitat, iar vedeta de televiziune părea abătută şi îngrijorată, relatează cotidianul citat. Primul a ieşit Yoav Shtern însoţit de martorul său şi de avocată, iar după câteva minute a plecat şi vedeta TV împreună cu avocatul ei.

Petruţa Gheorghe a părăsit sediul Judecătoriei imediat după ce a ieşit din sala de judecată.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod