Divorţ aşteptat. Noi zvonuri de despărţire între Michael Douglas şi Zeta Jones

O publicaţie americană susţine că actorii Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones au decis să divorţeze, după o căsnicie care a durat 13 ani.
Cel mai recent număr al revistei Star din SUA îi are pe copertă pe cei doi actori, iar publicaţia susţine că celebrul cuplu trece printr-un divorţ. Nu este însă prima dată când apar zvonuri despre despărţirea celor doi actori.

Revista Star, citată de Mediafax, susţine că Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones vor avea de împărţit o avere de 300 de milioane de dolari, iar actorul s-a mutat deja din locuinţa familiei.

Informaţia privind zvonurile divorţului a fost preluată şi de publicaţiile franceze Le Parisien şi Voici.
Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones s-au căsătorit în noiembrie 2000 şi au împreună doi copii - Dylan, născut în august 2000, şi Carys, născută în aprilie 2003.

Cuplul a avut numeroase încercări pe parcursul căsniciei. Catherine Zeta-Jones a trebuit să facă faţă luptei - în cele din urmă victorioasă - soţului ei, actorul american Michael Douglas, cu un cancer la gât. În ianuarie 2012, Douglas a anunţat într-un interviu televizat, acordat postului american NBC, că a învins cancerul de gât cu care a fost diagnosticat în august 2010.
După aflarea cumplitei veşti, Catherine a decis să facă o pauză în carieră pentru a-şi ajuta soţul în lupta acestuia împotriva cancerului, refuzând câteva roluri majore.

În afară de anunţul despre boala sa, Michael Douglas a mai făcut public în septembrie anul trecut faptul că fiul său Dylan, în vârstă de zece ani, "are nevoi speciale". Actorul a declarat că familia sa a luat decizia de a se muta din Insulele Bermude la New York pentru ca fiul lor Dylan să poată primi îngrijirea medicală de care are nevoie."Unul dintre copiii noştri are nevoi speciale şi ni s-a recomandat ca el să urmeze cursurile unei şcoli speciale din New York", a declarat Michael Douglas, fără a preciza, însă, în ce constau aceste "nevoi speciale" ale fiului său.

În 2011, Catherine Zeta-Jones a dezvăluit că suferă de tulburare bipolară.
Tulburarea bipolară - sau maniaco-depresivă - se caracterizează prin schimbări extreme de dispoziţie, de la depresii severe până la episoade maniace, în cursul cărora bolnavii tind să aibă o dispoziţie euforică, să fie hiperactivi, agitaţi şi fără să simtă necesitatea somnului. Totodată, în cursul episoadelor depresive, persoanele care suferă de această tulburare sunt triste, se simt fără speranţă, vinovate şi/sau fără valoare şi au un nivel scăzut de energie.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Daniela pe 9 Aug 2013, 12:59
    logica de buturuga

    "Dylan, născut în august 2000"... "a mai făcut public în septembrie anul trecut faptul că fiul său Dylan, în vârstă de zece ani, "are nevoi speciale". Anul trecut ar fi avut 12 ani si nu 10. Putina logica e de dorit. Daca precizati durata casniciei lor: 13 ani fiind casatoriti din 2000 si articolul este recent lucru evident, puteati sa aveti grija si la informatiile pe care le-ati copiat.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod