Divertiland continuă seria petrecerilor la piscina cu valuri, cu un show incendiar susținut de Elena Gheorghe, în 8 august

Distracția s-a mutat sezonul acesta la Divertiland și va atinge, din nou, cote maxime sâmbătă, 8 august, de la ora 17:00, când una dintre cele mai îndrăgite cântărețe ale momentului, Elena Gheorghe, va susține un show exploziv.

Concertul se va desfășura deasupra singurei piscine cu valuri din România, iar vizitatorii parcului vor petrece o sâmbătă senzațională, alături de artista preferată, într-o atmosferă incendiară. Warm up-ul va fi asigurat începând cu ora 14:00 de către DJ-ul ProFM Virgil Batista, iar vizitatorii se vor putea delecta în acest interval orar și cu cocktailuri la prețuri speciale și multe alte suprize.

 În plus, Divertiland va prelungi programul de funcționare al toboganelor până la ora 20:00, pentru a marca o zi de distracție completă.

Biletele pentru o zi întreagă de distracție pot fi achiziționate atât online, de pe site-ul parcului de distracții www.divertiland.ro, cât și de la casierie.

Transportul public spre Divertiland va fi asigurat prin intermediul trenurilor CFR sau cu autobuzul 236, cu plecare de la stația de metrou Eroilor sau cu microbuzele puse la dispoziția vizitatorilor, în mod gratuit, pe ruta metrou Preciziei, Păcii (zona Turbohale), Divertiland și retur.


Urmăriți-ne pe Facebook: www.facebook.com/DivertilandPark sau pe www.divertiland.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod