Distractie la mijloc de saptamana

Vrei sa mergem la cinema in parc? Sau poate la o piesa de teatru... Ce alegi? Iata recomandarile Eva.ro pentru miercuri, 21 iulie:
Vrei sa mergem la cinema in parc? Sau poate la o piesa de teatru. Ce alegi? Iata recomandarile Eva.ro pentru miercuri, 21 iulie:  

Spectacolul "Videoclipe. Videoclipuri?"


Locatie: Tete-a-Tete Coffee Art & Chill
Ora: 20:30


Spectacolul apartine Asociatiei Actorilor Profesionisti "Master Show", infiintata in 2006 de studenti masteranzi ai UNATC-ului.

Imbina o formula de teatru experimental cu notiunea de clasic si se bazeaza pe forta emotiei produse la confruntarea publicului cu un text deosebit de sensibil, modern si percutant. Mijloacele de expresie folosite sunt cuvantul, muzica, pantomima si dansul, spectacolul bucurandu-se de prezenta talentatilor percutionisti Lucian Maxim si Alexandru Anastasiu care, alaturi de actritele Adelaida Zamfira si Ioana Marcoiu va ofera un recital coordonat scenic de coregrafa Andreea Duta.

Regia spectacolului este semnata de Anca Maria Colteanu.

Intrarea 20 lei

Piesa de teatru "Legenda marelui inchizitor"


Clubul Taranului
Ora: 20.00


Seria recitalurilor continua cu spectacolul lectura al lui Victor Rebengiuc: LEGENDA MARELUI INCHIZITOR, dupa Fratii Karamazov de F.M. Dostoievski.

Legenda Marelui Inchizitor raspunde la o intrebare pe care scriitorul rus Fedor Dostoievski  a avut curajul sa si-o puna: „Ce s-ar intampla daca Iisus ar cobori din nou pe Pamant?”. Spectacolul porneste de la un episod distinct din romanul „Fratii Karamazov".

Un text fascinant despre pervertirea credintei de catre reprezentantii Bisericii, un spectacol despre deriva exercitiului religios care sfarseste prin a desconsidera invataura crestina si a o corupe in folosul puterii. Un text profetic despre „fericirea universala”, telul final al tuturor experientelor totalitare din secolul XX.

Pretul biletelor este de  20 lei

 

Cinema in Parc


Parcul Bazilescu
Ora: 21:45


Cinefilii bucuresteni se vor putea bucura de o serie de proiectii open air de senzatie, in cadrul evenimentului CINEMA IN PARC.

Timp de doua saptamani, vor putea fi vizionate in noua locatie open air, in fiecare seara, de la ora 21.45, cele mai bune filme romanesti si straine din ultima perioada.

Intrarea este libera (in limita locurilor disponibile).

Miercuri, 21 iulie – "Oase Fragile" ("Fragile", SUA, 2006).

20 Iulie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod