Dispută pe funeraliile lui Whitney

Familia a fost împărțită în privința locului în care va fi înmormântată vedeta.

Familia a avut o dispută în privința locului în care va fi înmormântată vedeta. Whitney Houston va fi înmormântată vineri, în oraşul ei natal Newark din statul New Jersey. Slujba funerară pentru artista americană va fi oficiată la Prudential Center, o sală polivalentă cu o capacitate de 18.000 de locuri.

Surse din cadrul familiei au dezvăluit pentru site-ul tmz.com că Cissy Houston, mama cântăreței, și Dionne Warwick, verișoara lui Whitney, au dorit ca înmormântarea să aibă loc în Atlanta. Ele cred că aici Whitney s-a simțit cel mai bine și avea cele mai frumoase amintiri.

Ceilalți membri ai familiei au cerut însă ca funeraliile să se desfășoare la Newark, acolo unde Whitney s-a născut și a fost descoperită, pe când cânta în corul bisericii baptiste.

"Michael Jackson nu a vrut să fie înmormântat în New Jersey și nici Whitney n-a vrut să fie înmormântată în New Jersey", a spus Cissy Houston.

Potrivit TMZ, mama și verișoara vedetei ar fi cedat când ceilalți membri ai familiei le-au explicat că lumea își va aduce aminte mai mult de Whitney dacă va fi înmormântată în New Jersey.

Vezi o înregistrare video cu Whitney Houston când cânta gospel în biserca din Newark, unde a fost descoperită!

 

Whitney Houston va fi înmormântată vineri, în oraşul ei natal Newark din statul New Jersey, a anunţat filiala newyorkeză a postului de televiziune NBC. Slujba funerară pentru artista americană va fi oficiată la Prudential Center, o sală polivalentă cu o capacitate de 18.000 de locuri din Newark. Un priveghi va avea loc în cursul serii de joi, au anunţat reprezentanţii postului NBC New York, informează  accesshollywood.com, citat de Mediafax.

Trupul neînsufleţit al cântăreţei a fost transportat cu avionul de la Los Angeles la Newark şi a fost depus, sub escorta poliţiei americane, la Whigham Funeral Home, în cursul nopţii de luni spre marţi.

Ed Winter, directorul adjunct al Institutului de medicină legală din Los Angeles, a dezvăluit puţine informaţii privind rezultatele autopsiei, într-o conferinţă de presă organizată duminică, precizând însă că medicii nu au descoperit urme vizibile care să ateste producerea unor traumatisme sau a unei crime.

El a refuzat să comenteze o serie de speculaţii, apărute în presă, potrivit cărora Whitney Houston s-ar fi înecat în cada din camera ei de hotel, după ce ar fi consumat droguri şi alcool: "Nu voi face niciun comentariu despre medicamentele sau reţetele prescrise pe care le-am obţinut."

"Voi spune doar că a fost descoperită într-adevăr în cadă.

Cred că cineva a scos-o din cadă şi apoi paramedicii au aplicat procedura de resuscitare cardiopulmonară", a precizat Ed Winter, citat de Reuters. El a precizat, totodată, că testele toxicologice, care vor avea nevoie de şase sau chiar opt săptămâni pentru a fi finalizate, vor fi necesare pentru a determina factorul - dacă a existat vreunul, precum medicamente sau alcool - implicat în decesul cântăreţei.

Decesul cântăreţei Whitney Houston a fost declarat sâmbătă, la Los Angeles, la ora locală 15.55. Artista americană avea 48 de ani.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod