Disney Live! Winnie the Pooh

Facebook Twitter Comenteaza
Disney Live! Winnie the Pooh

Este pentru prima data cand un show live al companiei Disney se va afla in Romania. Disney Live! Winnie the Pooh este o productie complet noua si are ca protagonisti pe iubitorul de miere Winnie the Pooh si pe prietenii lui. Acestia se imbarca intr-o calatorie amuzanta si surprinzatoare, planuind o petrecere surpriza pentru Winnie the Pooh.

Crearea intregului decor si a elementelor scenice a durat 3 luni si jumatate, la care au lucrat 135 de persoane. Montarea intregii scenografii se face in aproximativ 6 ore, iar productia este sustinuta de 47 de persoane.

Decorurile au 7,5 metri inaltime si 18 metri latime, cantarind mai mult de 9 tone.
Pentru transportul decorurilor si a materialelor aditionale sunt necesare 7 trailere. In spectacol sunt folosite peste 80 de costume. Cei 11 copaci prezenti pe scena sint cele mai grele elemente de decor, cantarind impreuna aproape 1,5 tone.
 
In spectacol sint utilizate aproape 100 de corpuri de iluminat fixe si 42 mobile. Programarea luminilor pentru show dureaza aproape 1 ora pentru fiecare minut de spectacol. Sonorizarea spectacolului este asigurata cu 85 de boxe care au impreuna o putere de 22000 de watti.
In timpul spectacolului se consuma o cantitate de electricitate care ar putea deservi 24 de case de locuit normale.

Spectacolele vor avea loc vineri 20 iunie, ora 18:00, sambata, 21 iunie, ora 15:00 si ora 18:00 si duminica, 22 iunie, ora 15:00, la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Biletele se gasesc prin reteaua bilet.ro si la: magazinele Flanco si Flamingo, magazinul Muzica, Sala Palatului, magazinele Music Shop, libraria Libri, librariile Libris, Carturesti, Iulius Mall Iasi si Iulius Mall Timisoara.
Pretul biletelor este de 39 ron, 59 ron, 99 ron sau 150 ron.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod