Discutii de suflet cu Dana Rogoz in ProFM DANCE Official Party Car

O noua zi in masina... o noua surpriza. Irina si Mihaela, finalistele competitiei pentru un Suzuki Splash ProFM DANCE Official Party Car, au fost vizitate de Dana Rogoz.

Stand de vorba cu fetele, Dana a aflat ca, desi interesant si cat se poate de distractiv, traiul in Party Car a inceput sa fie din ce in ce mai greu. Irina si Mihaela s-au mutat pe 6 august intr-un Suzuki Splash amplasat la parterul Centrului Comercial Baneasa Shopping City si s-au adaptat imediat noului stil de viata. Cu toate astea, ele au inceput sa simta lipsa celor dragi si sa dea primele semne de oboseala fizica si psihica.
"Suntem aici tot timpul, departe de familie, prieteni, casa, de tot ce este al nostru. Am rezistat si rezistam dar cu greu", i-a povestit Irina cu lacrimi in ochi Danei Rogoz.

Actrita, care va putea fi vazuta in curand la Acasa Tv in comedia romantica "Ingerasii" sau pe ProTV International in emisiunea "De suflet" a fost impresionata de ambitia si puterea de care dau dovada cele doua finaliste, le-a incurajat si a promis ca va trece sa le vada ori de cate ori va avea ocazia.


Mihaela si Irina raman totusi pe pozitii si se pregatesc sa intre in cea de-a treia saptamana de concurs. Deocamdata niciuna dintre ele nu da semne ca ar vrea sa renunte. Totusi, doar cea mai rezistenta va putea pleca acasa la volanul actualei "locuinte".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod