Disco Night Shopping Party pe 3 iulie, la Baneasa Shopping City

29 Iunie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Disco Night Shopping Party pe 3 iulie, la Baneasa Shopping City

Night Shopping Party, eveniment aflat deja la a patra editie, va reuni si de aceasta data fortele la Baneasa Shopping City, Feeria si Carrefour Baneasa pentru a oferi clientilor o noapte cu promotii, multe suprize si distractie pe cinste pe 3 iulie. Cumparatorii se vor putea bucura de oferte si promotii speciale de la ora 18:00 pana la 2 dimineata.

Cand spui perioada de promotii, spui iulie, iar in aceasta luna magazinele din Baneasa Shopping City si Feeria iti intampina vizitatorii cu reduceri de pret de pana la 70% la produsele din colectia de primavara - vara 2009.

O vizita la Baneasa Shopping City in aceasta perioada reprezinta un adevarat maraton in care cel mai rapid castiga.
Pe 3 iulie mall-ul este deschis pana la 2 dimineata pentru a sarbatori Disco Night Shopping Party in atmosfera anilor disco.

Surprizele nu vor inceta sa apara in data de 3 iulie: de la ora 18:00 si pana la ora 2 dimineata o multime de premii instant, cadouri si vouchere de cumparaturi se ofera celor care vor fi in centrul comercial in acest interval orar. In plus, la tombola speciala din acea seara se va putea castiga un scuter Orbit (SYMPLY) 50.

Promotiile sunt practicate in magazinele de imbracaminte, accesorii, lenjerie, incaltaminte, in magazinele de decoratiuni interioare, de echipamente si imbracaminte sportiva, de cadouri.
Vor exista reduceri si in magazinele de cosmetice si parfumuri, precum si la cele de bijuterii.

Brandurile la care exista promotii speciale Disco Night Shopping Party - 3 iulie: ALDO, Arsis, B&B, Bags and More, Be in Time, Bebeloo, Benvenuti, BRD, Buongiorno, Cacharel, Calvin Klein, Caterina, Cher Patissier, Corso Como, ECCO, Enzo Bertini, Esprit, Famous Brands, FOLLI FOLLIE, Golden point, ID Sarrieri, Il Passo, Kultho, LA FEMME, Lee Cooper, Lotto, MANDARINA DUCK, Motor, Naf Naf, NEXUS, Nike, Okaidi, ORANGE, Pepe Jeans London, Reaction, Sabon, SACOOR BROTHERS, Sephora, Sergent Major, She-She restaurant asiatic, Springfield, The Body Shop, Tosca Blu, Trends by Adina Buzatu, Women'Secret si Z.
 

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod