Directia 5, Nicoleta Luciu si Simplu concerteaza in Plaza Romania

6 Noiembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Directia 5, Nicoleta Luciu si Simplu concerteaza in Plaza Romania

Intre 10 si 12 noiembrie, vizitatorii Plaza Romania vor putea asista, incepand cu orele 20, la o serie de concerte si show-uri de dans, sustinute de unele dintre cele mai cunoscute trupe romanesti: Directia 5, Nicoleta Luciu, Simplu, Flamingo Boys, Cream. Organizatorii vor oferi vizitatorilor vouchere de peste 10.000 euro doar in cele trei zile, valabile in magazinele partenere din cadrul centrului comercial.

Dupa Loredana, Zdob si Zdub, Sistem, trupa Directia 5 va da startul la distractie si cumparaturi in data de 12 noiembrie, incepand cu orele 21:00.
Organizata sub conceptul de Night Shopping Party, cu ocazia implinirii a cinci ani de existenta a centrului comercial Plaza Romania, ziua de 10 noiembrie va contine programe interactive cu copiii si concursuri cu premii instant, sustinute de Cosmina Pasarin si Vali Barbulescu. Vali Barbulescu va da tonul disctractiei si la platane, iar Nicoleta Luciu va sustine un concert pentru vizitatorii Plaza Romania.

Show de dans si muzica in zilele de 11 si 12 noiembrie: Simplu si Flamingo Boys

In 11 noiembrie, trupa Simplu isi asteapta publicul la concert in Plaza Romania.
Pana la orele concertului, atmosfera va fi sustinuta de CRBL si Elena, partenera de la emisiunea “Dansez pentru tine” care vor juca atat rolul de MC cat si de dansatori profesionisti. In 12 noiembrie, incepand cu orele 21:00, vizitatorii Plaza Romania vor putea asista la un show incendiar de dans al trupei Flamingo Boys. Seara va fi incheiata cu un concert Cream.

Organizatorii impart premii de peste 10.000 euro

Vizitatorii Plaza Romania vor putea beneficia de reduceri garantate de 50 lei in magazinele partenere din Plaza Romania, doar in perioada 10-12 noiembrie.
Valoarea cumulata a voucherelor oferite de centrul comercial depaseste 10.000 euro, pentru toate cele trei zile de evenimente. Vizitatorii vor putea face cumparaturi pana la orele 23:00 si vor putea asista la concerte.

De la inceputul campaniei de aniversare a cinci ani de Plaza Romania, organizatorii au ofert la tombola premii de peste 100 000 de euro. Marele premiu al campaniei, oferit prin tragere la sorti, este un Audi TT Roadster.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod