Din culisele concertului RBD

Facebook Twitter Comenteaza
Din culisele concertului RBD

Organizatorii au intrat pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru concertul RBD, care va avea loc pe 6 septembrie, la ora 19:00, la Sala Polivalenta din Bucuresti. La dispozitia trupei si a staff-ului care ii va insoti pe cei sase membri ai trupei vor fi puse cinci microbuze de lux de cate 15 locuri, un autocar si un camion pentru transportul echipamentului video necesar pentru desfasurarea evenimentului.

Toate vehiculele trebuie sa beneficieze de instalatii de aer conditionat si trebuie sa stea la dispozitia trupei si staff-ului 24 de ore din 24, de la sosirea primei persoane pana la plecarea ultimei persoane.

Soferul fiecarui vehicul trebuie sa fie dotat cu un telefon mobil sau o statie de comunicare, toti fiind in permanenta legatura cu managerul turneului.
Toti soferii trebuie sa fie imbracati in camasa alba, pantaloni negri si sa poarte cravata.

Anahi, Dulce Maria, Maite, Christian, Christopher, Alfonso si Diego, impreuna cu  cele 28 de persoane din staff, vor sosi cu avionul. Printre cei care ii vor insoti se numara echipa de productie (4 persoane), un stilist, un hair-stylist, un pirotehnist, echipa tehnica (5 persoane), echipa de management de la Roptus (9 persoane).

In ceea ce priveste meniul pe care organizatorii il pregatesc pentru cele sapte staruri mexicane, acesta va consta in cateva feluri de salate (salata de rosii, branza rukola si ciuperci, salata de andive, branza Roquefort, pere si alune, salata de schwaitzer, portocale si ardei), file de vita cu ciuperci, asparagus, morcovi si sos de seminte de mustar, un fel de mancare pe baza de peste (de preferinta ton).

Cei sase RBD si Diego au solicitat organizatorilor sushi cu sos de soia si garnitura de ghimbir murat si au insistat ca toata painea inclusa in meniu sa fie coapta pe vatra.
Ca desert, mexicanii vor fi tratati cu inghetata de mai multe sortimente (fructe de padure, vanilie, caramel) si prajitura de biscuiti.

Aceasta este ultima sansa pe care o aveti sa ii vedeti pe RBD in concert in Romania, in formula completa. Conform anuntului oficial facut de curand, trupa RBD nu va mai exista din anul 2009, membrii sai alegand sa se dedice proiectelor personale. Bilete se mai pot inca achizitiona din reteaua magazinelor Diverta si Germanos, de la magazinul Muzica si on-line de pe site-urile ticketpoint.ro, bilete.ro, eventim.ro, blt.ro.
Acestea au preturile intre 150 si 300 RON.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod