Din cauza datoriilor, Nicolas Cage isi vinde castelul din Anglia

de Georgiana Dorobanțu, 15 Octombrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Desi este unul dintre cei mai bine platiti actori de la Hollywood, Nicolas Cage este nevoit sa isi vanda castelul din Marea Britanie, informeaza dailymail.co.uk. Actorul are taxe de platit in valoare de cateva milioane de dolari.

Cage, in varsta de 45 de ani, insurat cu o asiatica cu 20 de ani mai tanara decat el, fosta chelnerita, s-a hotarat sa vanda proprietatea veche de cateva sute de ani.

Actorul a cumparat castelul cu 5 milioane de lire acum doi ani, dar in prezent, singura oferta pe care a primit-o de la un cumparator a fost de 3,5 milioane de lire. Se pare ca intretinerea castelului si lucrarile de restaurare l-au costat o avere pe Cage, acesta fiind un alt motiv care l-a convins sa-l vanda.

"Castelul tocmai a fost scos la vanzare. Au fost stopate toate procedurile de restaurare pentru ca vor sa il vanda cat mai repede", a declarat o sursa apropiata celor doi.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod