Din aprilie, Diesel si Napapijri, in Galeriile Famous Brands

8 Aprilie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Din aprilie, Diesel si Napapijri, in Galeriile Famous Brands

Incepand cu luna aprilie, in galeriile Famous Brands din Plaza Romania si Bucuresti Mall, vizitatorii vor putea admira cele mai noi colectii Diesel si Napapijri.

Colectiile celor doua branduri cuprind piese vestimentare dedicate femeilor, dar si barbatilor, avand drept public tinta persoanele care isi doresc sa fie la moda, indiferent de ocazie si anotimp.

Colectia Napapijri cuprinde doua directii majore, sportswear si urban, pline de culoare: de la alb la albastru, de la kaki la gri deschis si o paleta generoasa de culori pastelate.
Materialele au la baza fibre naturale din bumbac, in si bambus. Colectia pentru femei cuprinde jachete din matase, pantaloni din in si satin si se axeaza pe nuante de roz, kaki si albastru deschis. Linia urban degaja un aer simplu, clasic, dar, in acelasi timp, sofisticat.

Brandul Diesel este cunoscut in peste 80 de tari, datorita pieselor sale vestimentare din denim, nonconformiste si pline de stil si personalitate. Diesel se remarca pe piata de 30 de ani, datorita calitatii materialelor folosite si liniei dinamice.
Brandul se adreseaza adeptilor stilului liber, dinamic si confortabil.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod