DIGI FM - noul radio national

Familia DIGI se măreşte! RCS & RDS îşi lărgeşte oferta de produse premium pe piaţa media românească. Din 11 noiembrie aşteptarea a luat sfârşit, schimbăm viteza radio! Dimineţile vor începe altfel, zilele vor fi pline de informaţie şi muzică, iar serile vor avea ritmul lor.

Toate la Digi FM, cel mai nou radio naţional. Alături de ProFM, RCS & RDS a pregătit un nou produs media, Digi FM, un radio cu peste 80% acoperire naţională. Împreună, cele doua staţii vor asigura cea mai mare acoperire de radiouri private din România.

Digi FM se lansează în 11 noiembrie şi aduce, 24 de ore din 24, informaţie, muzică şi stare de bine. De la ora 06.00, în fiecare dimineaţă, împărţim această stare de bine cu ascultătorii noştri.  Şi, cum pentru a avea o zi reuşită ai nevoie de mai mult decât de o cafea, Bogdan Miu şi Carmen Constantin spun bun găsit la “Prima ediţie” a zilei.

Matinalul Digi FM furnizează informații pe bandă rulantă, spuse pe un ton relaxat, nu aleargă după nimicuri senzaționale, aduce ştiri din jumătate în jumătate de oră și, evident, muzică bună. Este rețeta dimineților reușite.  

La Digi FM continuăm, de la 10.00, să fim “Interactiv”, cu Lucian Mândruţă. La prânz intrăm în “Business Club FM”, alături de Stelian Muscalu. “Lumea, după prânz” se vede prin ochii Iuliei Verbancu iar de la 16.00 avem “Undă verde” pentru muzica bună şi informaţiile de calitate, de la Cetin Rasit.

Informaţiile din sport au şi ele loc, la Digi FM, seara, de la 20.00 la 21.00. Din programul zilnic nu lipsesc, în fiecare oră, jurnalele de ştiri. În week-end Ernest Fazekas, Horia Popescu si Cristi Dumitrescu sunt gazdele ascultătorilor Digi FM.

Din 11 noiembrie Digi FM aduce informaţie de calitate, muzică pe toate gusturile şi o echipă de profesionişti de radio. “Lansăm un radio pentru ascultătorul cu discernământ, care vrea să fie bine informat: avem ştiri la fiecare oră, avem informaţii în fiecare emisiune, avem voci care au ceva de spus.

Şi nu în ultimul rând, avem muzica ce completează o întreagă experienţă radio de care este, credem noi, nevoie în FM-ul românesc”, spune Adina Goriţă, manager de proiect. Digi FM va fi radioul românesc cu cele mai multe minute de ştiri şi cu cele mai multe informaţii.Toate detaliile legate de frecvenţele ProFM si Digi FM sunt disponibile pe www.digi-fm.ro.

Din 11 noiembrie intră şi tu în lumea Digi FM! Ascultă combinaţia perfectă, simte şi descoperă informaţia alături de cel mai nou radio din FM-ul românesc! Află ce înseamnă puterea radioului!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod