Dieta Andreei Marin: Cum a reușit "Zâna" să slăbească peste 20 de kilograme


Vedeta şi-a schimbat radical stilul de viață. Ea admite că nu a fost ușor şi că a avut nevoie de multă voință, dar spune că rezultatele au meritat efortul.

Andreea Marin a dezvăluit că "secretul" ei constă, de fapt, într-un stil de viață sănătos pe care l-a adoptat în ultima perioadă.

Trebuie să recunosc că am avut momentele mele de cădere, recidivele mele, dar important este când simţi că scapi controlul să îţi permiţi şi excepţii, după care să nu uiţi să reechilibrezi balanţaAndreea Marin
"Cinci mese pe zi, fără prăjeli, sosuri, fast food - mă feresc de el ca de ciumă - ultima masă la 7 seara. Carbohidraţi complecşi, pâine, orez, paste făinoase doar până la ora 14 după amiază. Fructe şi legume proaspete în fiecare zi, dar la distanţă de mese. Atenție, fructe şi legume fără hormoni, fără toxine! Încercaţi să alegeţi ceea ce vine de a ţară şi nu e tratat chimic.
Doi litri de apă pe zi. Paharul cu apă pe birou a înlocuit covrigeii şi alunele. Sare cât mai puţină, zahăr deloc, e bună şi mierea, nu prea des, doar la o adică... Gimnastica de dimineaţă, 6 zile pe săptămână. Eu m-am convis că nu se moare din asta"
, a explicat vedeta pe pagina sa de Facebook.

"Recunosc, m-am zvârcolit destul înainte să încep. Cel mai greu mi-a fost să mă trezesc cu o oră mai devreme. Dar am uitat ce a fost mai dificil, pentru că acum pur și simplu nu înţeleg viaţa fără mişcare, fără sport"
, a mărturisit Andreea.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod