Diane Lane şi Josh Brolin s-au despărţit

Actorii urmează să divorţeze, punând astfel capăt unei căsnicii care a durat opt ani, au anunţat, joi, agenţii de presă ai celor două vedete americane.
Potrivit unei surse, despărţirea cuplului a fost una amiabilă, iar decizia a fost luată de comun acord.

Acest divorţ va fi cel de-al doilea, atât pentru Diane Lane, cât şi pentru Josh Brolin. Cei doi nu au copii împreună., informează Mediafax.

Diane Lane, în vârstă de 48 de ani, a fost căsătorită în perioada 1988 - 1994 cu actorul Christopher Lambert, cu care are o fiică, Eleanor Jasmine.

Josh Brolin, în vârstă de 45 de ani, a fost căsătorit între anii 1988 şi 1994 cu actriţa Alice Adair, cu are are doi copii: Trevor Mansur, născut în iunie 1988, şi Eden, născut în 1994.
Starul american a fost logodit pentru şase luni şi cu actriţa Minnie Driver.

Diane Lane, care a fost nominalizată la premiul Oscar pentru rolul din filmul "Infidela/ Unfaitfhful", din 2002, şi Josh Brolin, s-au căsătorit în august 2004, după ce s-au cunoscut prin intermediul cântăreţei Barbra Streisand - mama vitregă a actorului, după căsătoria acesteia cu James Brolin.

Josh Brolin s-a remarcat în câteva lungmetraje bine primite de public şi de criticii de cinema, precum "Nu există ţară pentru bătrâni", "În valea terebinţilor", "Gangster american", "Milk - Preţul curajului", "Adevăratul curaj" şi "Bărbaţi în negru 3".
Starul american a putut fi văzut recent pe marile ecrane în drama "Elita gangsterilor".


Foto: AFP/Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Februarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod