Diana Dumitrescu nu-şi găseşte liniştea: "Sunt un pic pierdută"

După despărţirea de Ducu Ion, actrița nu reuşeşte să-şi găsească echilibrul. Ea mărturisește pe blogul său că în viața sa domnește acum haosul.
"Dezorganizare. Viaţa mea este o dezorganizare totală. E un haos. Şi sincer, nu mă pot ordona deloc. Cumva îmi place. Cumva nu. Dar că să fac ordine, am nevoie de un motiv....cred... Viaţa mea este un şir de întâmplări dezordonate, pe care încerc să le pun cap la cap să îmi dau seama exact ce se întâmplă. N-am cum... puzzelul este atât de încurcat, încât nici eu nu mai ştiu ce se întâmplă. Care este următorul pas? Nu ştiu... să îl fac? Să merg din instinct sau să gândesc o strategie? O strategie pentru ce?", a scris Diana Dumitrescu.

Ea a ținut să precizeze că nu a căzut pradă depresiei: "Cine m-ar auzi acum ar spune că sunt în depresie, iar! Nu, să clarificăm, nu sunt! Doar că sunt un pic pierdută, în continuare, nu ştiu ce să fac şi încotro să o apuc. E ciudat. N-aş vrea să mă prindă 40 de ani până să îmi dau seama... Ştiu că în mod normal ne găsim până la o anumită vârstă, un sens. Ştim ce vrem şi unde să ajungem. Dar hopurile de pe drum, unerori sunt atât de grele, încât ai senzaţia că te pierzi, că eşti dezechilibrat şi ţi se face teamă. Îţi puţi tot mai multe întrebări, fără răspuns de cele mai multe ori, care îţi înceţoşează gândirea, privirea în ansamblu, şi mai mult. Mda... cum s-ar spune, sunt un pic în ceaţă... Şi nu îmi dau seama clar cum să o fac să se ridice. De ce anume am nevoie să o fac să dispară..."

"Am atâtea idei şi gânduri, dar nu mă pot concentra pe unul sigur, pentru că am senzaţia că se leagă toate între ele. Ca într-un cerc. Şi totuşi, lipseşte un element, o piesă din joc... Sugestii??", a încheiat Diana Dumitrescu.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Iunie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod