Diana Dumitrescu e petrecut ziua indragostitilor in pat, printre zeci de torturi

Actrita Diana Dumitrescu, a lasat titulatura de Regina pe care inca o poarta dupa ce a jucat acest rol cu ani in urma, si a jucat rolul Printesei Adore, printesa dulciurilor.
De Valentine's Day actrita a muncit, a pozat ore intregi inconjurata de zeci de torturi, care de care mai apetisante, ca la final sa pleca acasa cu bunatati pentru prietenii ei, "A fost o zi atat de dulce, de fapt un weekend foarte dulce, incredibil de dulce si de bun, mi-a placut cum am petrecut, am fost Printesa Adore si am pozat pentru o manufactura de prajituri a unor oameni minunati care fac dulciuri din pasiune, dulciuri atat de bune, din ingredinete naturala, fara prafuri si alte porcarii.
Am fost inconjurata de zeci de torturi, de macarons, de bezele pe bat, de minieclere cu trandafiri si fistic...am fost in paradisul dulciurilo. Si pentru ca toate aceste prajituri au fost reale, nu butaforie, a doua zi mi-am scos prietenii la degustare. Saptamana asta intram toti la dieta". Printre invitatele Dianei la degistrae s-au numarat Giulia Huidu si Bianca Ionita, prietenele ei care sunt insarcinate, si care s-a gandit ca au poftit cand au vazut pozele pe facebook, dar si designerul Maria Simion care i-a oferit o parte din  tinutele pentru sedinta foto.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod