Diana Dumitrescu, afectată de divorţ

Actriţa mărturiseşte că vârsta de 30 de ani nu i-a adus fericirea pe care o aștepta și că odată cu divorţul simte că a pierdut o lume întreagă.

"Cred că n-am fost neapărat una din fericitele care gustă vârsta de 30 de ani, nu de alta, dar la 30 am divorţat. Şi, după cum ştiţi, unele sau unii dintre voi, perioada de după divorţ nu este una neapărat fericită. Ba din contră. Este perioada întrebărilor, căutării, decepţiilor, dezamăgirilor, pierderii. După un divorţ, nu pierzi doar o persoană, pe el în cazul meu, ci o întreagă lume. Prietenii comuni încep să se împartă în tabere, locurile pe care le frecventezi, te gândeşti de două ori înainte unde să mergi că să nu dai nas în nas cu el. Cred că ştiţi la ce mă refer... se întâmplă şi după ce o relaţie se termină, nu neapărat după un divorţ...", a scris Diana Dumitrescu pe blogul ei.



Vedeta spune însă că nu mai dorește să se mai lase condusă de alţii şi simte că a venit timpul să-și reclădească viața, după un nou început. "De când mă ştiu am fost ghidată în acţiunile mele de câte cineva... Este momentul să încep să iau singură decizii fără să aştept o confirmare. E greu, credeţi-mă, este cred că unul din cele mai grele lucruri pe care trebuie să le fac. Cum să îmi trăiesc... libertatea? Şi, să ne înţelegem, este o întrebare retorică, pentru că vreau să descopăr de una singură. Totuşi, cum începi să îţi construieşti o nouă lume? Cum formezi un univers al tău?", a mai scris vedeta.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
7 Aprilie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod