Diana Bart a luat lectii de automachiaj

Diana Bart, vedeta Prima Tv, a apelat la make up artistul Ciftci Elena si pentru un curs de automachiaj.

Prezentatoarea emisiunii Click de la Prima TV este una din persoanele publice preocupata de dezvoltarea personala si invatarea continua. In timpul liber, Diana se relaxeaza realizand portrete in creion, a terminat un curs de gătit si unul de design interior. Dar ea este pasionata in egala masura si de machiaj fiind foarte preocupată sa știe exact cum trebuie sa se macheze pentru a-si scoate in evidenta puctele forte si cum sa mascheze imperfectiunile.

"Petrec foarte puţin timp în faţa oglinzii, chiar şi atunci când mă machiez pentru emisiune.

Îmi place machiajul cât mai natural şi cât mai rapid. Iar în fiecare seară, ritualul de curăţare a feţei include demachierea cu o loţiune micelară, apă termală, cremă purificatoare şi ser de ochi. Eu cred că nu există femei urâte, ci doar femei care nu ştiu să-şi pună în evidenţă trăsăturile. Iar atunci când ai grijă de tine, te respecţi şi te iubeşti, din interior spre exterior vine şi frumuseţea” spune Diana.

Make up artistul Ciftci Elena cu o vasta experiența in make up-ul profesionist  si cursuri de automachiaj a venit in ajutorul Dianei cu sfaturi practice care sa i reducă timpul pentru machiaj.

Un machiaj perfect este acela care iti pune in evidenta calitatile si iti ascunde defectele. Ochii caprui, cum sunt cei ai Dianei, sunt foarte des intalniti, sunt jucausi si au o profunzime aparte. In general, li se potrivesc aproape toate culorile de make-up, dar in functie de nuanta pielii si a irisului, este important sa stii sa le alegi pe acelea care iti completeaza cel mai bine trasaturile”, declara Elena Ciftici.

Make up artistul a sfătuit o pe Diana sa evite culorile foarte deschise, ca sa nu ai un look sters, tern.

Te vor face sa pari dura sau, si mai grav, stearsa. Verdele evidentiaza frumos marourile, insa nu nuantele pale, pentru ca vor face ca partea alba a ochiului sa para galbuie. Acelasi efect il are si albastrul deschis, bleu sau azur. Albastrul ideal este sidefat, intr-o nuanta inchisa” a mai sfatuit-o Elena pe Diana Bart.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod