Dezastru în bucătăria Masterchef: era să ia foc cu tigaie cu tot!

Unul dintre concurenţi a pus unt într-o tigaie încinsă la maximum, iar rezultatul a fost spectaculos: flăcări înalte, fum şi panică.

Unul dintre concurenţi a pus unt într-o tigaie încinsă la maximum, iar rezultatul a fost spectaculos: flăcări înalte, fum şi panică.  

Alexandru Petricean are 25 de ani, este student, practică scrima la clubul Steaua şi, mai nou, e şomer pentru că şi-a dat demisia ca să participe liniştit la Masterchef.

"Am făcut scrimă de performanţă până la 20 de ani, acum fac doar din pasiune. Am venit la MasterChef dintr-un singur motiv - vreau să fiu primul MasterChef al României!", a spus tânarul, care s-a prezentat la preselecţii cu o tartă franţuzească - quiche lorraine.

Numai că Alexandru a cam dat-o în bară şi era cât pe ce să dea foc bucatăriei MasterChef.

A pus unt într-o tigaie încinsă la maximum, iar rezultatul a fost spectaculos: flăcari înalte, fum, panică - asta până când a apărut Chef Cătălin Scărlătescu în peisaj. Juratul a fost cel care salvat situaţia: a aruncat tigaia jos şi a stins imediat focul.

"Eşti ţăcănit? Pleacă de-aici! Nu pui nimic, niciodată, într-o tigaie încinsă!", i-a spus el concurentului.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Aprilie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod