Destinul tulbure al unui băiat rău: Un fost membru al trupei East 17 a fost arestat

La 44 de ani, Brian Harvey pare în război cu toată lumea


Brian a devenit celebru în anii '90, ca membru al trupei pop de băieți East 17, care mai târziu și-a schimbat numele în E-17. Albumele trupei s-au vândut în milioane de exemplare, iar piesele lor au intrat pe primele locuri în topuri, cel mai bine clasându-se "Stay Another Day", care a ocupat primul loc în timpul Crăciunului din 1994.

Formaţia East 17 a devenit celebră în anii '90, dar după mai multe controverse, printre care pledoaria lui Brian Harvey pentru utilizarea drogurilor, grupul s-a despărţit în 1999.

Fostul lider al trupei, Brian a fost dat afară în 1997, în urma unor comentarii nepotrivite pe care le-a făcut despre consumul de ecstasy la scurt timp după moartea unei eleve care a luat o supradoză la petrecerea ei de majorat.

În 2005, Harvey s-a remarcat din nou în mod negativ, într-un accident auto bizar, în care a fost lovit de propria mașină. Acesta a susținut că a alunecat sub mașină după ce a deschis ușa și s-a aplecat ca să vomite fiindcă mâncase cartofi cu maioneză de ton și brânză și se simțea rău, iar Mercedesul a trecut peste el.
Artistul și-a fracturat bazinul în șapte locuri și câteva coaste, dar s-a ales și cu lichid în plămâni. După trei săptămâni în care a zăcut inconștient pe patul spitalului, el a trecut cu bine printr-o operație complicată care a durat 12 ore.

După ce s-au reunit în 2006, East 17 s-au despărţit din nou. Membrii trupei - Brian Harvey, Tony Mortimer, John Hendy şi Terry Cold - s-au decis anul trecut să se reunească, dar au existat mai multe certuri cu privire la Harvey, care, în cele din urmă a fost exclus din formaţie, din cauză că nu apărea la concerte şi repetiţii.


Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod