Designerii romani au dat in mintea copiilor la Kids Fashion Week 2016

Prima editie a Kids Fashion Week a fost un real succes. Evenimentul a reunit designeri si branduri din industria de copii din Romania, s-a desfasurat pe durata a doua zile la Teatrul Excelsior Bucuresti.

Catalin Botezatu, Rita Muresan, Clara Rotescu, Maria Simion au fost designerii consacrati care au acceptat provocarea de a-si lasa colectiile de copii la acest prim eveniment de moda dedicate exclusive celor mici.  In festival pe langa designerii recunoscuti au stat si brandurile Chicco, Ambra Design, Aioffe Boutique, Atelierele Ilbah impreuna cu designerul aflat la inceput de drum Corina Craciunoiu.

Cunoscutul designer Catalin Botezatu va lansa oficial pe piata din Romania in premiera, colectia Catalin Botezatu Kids.

Pentru el au defilat copii ai unor persoane din viata publica, fiica lui Irinel Columbeanu, a Paulei Chirila, Antoni – fetita Giuliei Anghelescu Huidu, a lui Dan Cruceru, a doctorului  Felix Popescu – cel care i-a facut implant de par lui Catalin Botezatu, a doctorului Cosmin Dima, si el candva manechin entru Botezatu.  Pentru Catalin Botezatu si invitatii lui Adore Cakes a creat o colectie speciala de dulciuri, in forma de rochite, de diferite modele si culori, un candy bar spectaculos care i-a bucurat pe cei mici.

Clara Rotescu si-a prezentat colectia pe muizca live cantata de Annes.

Maria Simion a scos-o la ramppa, intr-o rochita cu patele gol, pe fiica prietenei ei Giulia Angelescu Huidu. In backstage, forfota mare de copii si parinti emotionati. Bianca Ionita a fost gazda evenimentului, supravegheata din sala de fetita ei, in varsta de doar opt luni. Ea a defilat cu micuta in brate pentru Chicco.

Aflat la prima editie, Festivalul Kids Fashion Week se doreste a fi unul din evenimentele unice si speciale ale industriei pentru copii, este realizat de catre Asociatia Culturala Dominium la initiativa actorului pentru copii Stelian Milu, in parteneriat cu Teatrul Excelsior avand ca si suport Metropolitan Life si Editura Didactica.

Prin aceasta prima editie, organizatorii doresc sa imbine fashionul cu generozitatea. Astfel, 10 % din fondurile provenite in urma evenimentului, vor fi donate Fundatiei Filantropice Metropolis, aflata sub ocrotirea familie Maticiuc, si are menirea de a veni in intampinarea copiilor defavorizati.

In realizarea catwalk-ului Kids Fashion Week a fost implicat arh. Laurentiu Paicu.  Kids Fashion Week aduna pe parcursul a doua seri la Teatrul Excelsior ,invitati de seama, VIP-uri, jurnalisti, stilisti, de la persoane publici si specialisti din moda.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod