Descoperă povestea ta în filmele după Danielle Steel, începând din acest weekend, doar Acasă!

De la scriitoarea care a înțeles cel mai bine femeile, Danielle Steel, Acasă aduce începând de mâine, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 20:00, filme exact pe gustul tău!
Căile încurcate ale căsniciei și iubirii, ce înseamnă să fii mamă și prietenă sau toate dilemele și frumusețile sufletului feminin vor fi prezente în filmele după Danielle Steel.

Telespectatorii pot urmări weekend-ul acesta primele două producțiii, Changes și Daddy. Filmul Changes, care va fi difuzat mâine, de la 20:00, prezintă povestea unei femei, Melanie Adams, o prezentatoare de știri de succes care se îndrăgostește de chirurgul Peter Hallam. După multe intrigi și probleme, cei doi se căsătoresc, având copii din căsătorii anterioare.
Melanie și Peter vor fi încercați de viață, iar fericirea lor va fi pusă în pericol de o altă familie care va interveni între ei.

Daddy, drama care aduce în prim plan problemele din viața de familie, poate fi urmărită duminica aceasta, de la 20:00. După 20 de ani de căsnicie, Oliver Watson, personaj interpretat de celebrul actor Patrick Duffy, are puterea să o ia de la capăt împreună cu copiii săi, după ce soția lui îi părăsește pentru a se regăsi.

Alte filme din seria Danielle Steel, precum Palomino, Full Circle, Heartbeat, Secrets, Mixed blessings, Kaleidoscope sau Once in a lifetime vor fi difuzate Acasă în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 20:00.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod