Depeche Mode nu mai concerteaza in Romania

12 Iunie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Depeche Mode nu mai concerteaza in Romania

Reprezentantii Depeche Mode au anuntat oficial ca trupa nu va putea reprograma concertul pe care urma sa-l sustina la Bucuresti, pe 16 iunie, acest lucru fiind valabil pentru toate spectacolele care au fost programate in perioada 12 mai - 8 iunie.

"Am sperat pana in ultimul moment ca trupa va reusi reprogramarea spectacolelor anulate, iar din discutiile cu managementul trupei a reiesit ca revenirea la Bucuresti era una dintre prioritatile membrilor Depeche Mode. Din pacate, programul incarcat al trupei nu a permis includerea niciunui concert in pauzele de turneu, dar stim ca Dave, Martin si Andy si-au dorit foarte mult sa concerteze din nou in fata fanilor romani", a declarat Laura Coroianu, Director Executiv Emagic.


Cei care si-au cumparat bilete pentru show-ul din 16 mai isi pot recupera banii de la punctul de vanzare de la care si-au achizitionat biletele. Va fi rambursata doar suma reprezentand pretul biletului pe care cumparatorul il poate prezenta ca fiind intact si valid, intr-un interval de 12 saptamani de la data de 12 iunie. De asemenea, cei care doresc au posibilitatea de a preschimba biletele Depeche Mode cu bilete la B'ESTFEST, la tarife speciale, acest lucru fiind posibil astfel:

  • un bilet in valoare de 190 lei poate fi schimbat cu un bilet valabil pe cele trei zile de B’ESTFEST (2,3, si 4 iulie – economie de 80 lei);
  • un bilet in valoare de 120 lei poate fi schimbat cu un bilet valabil pe o zi de B’ESTFEST, la alegere (Ziua Zero – 1 iulie, 2 iulie, 3 iulie, 4 iulie, la alegere – economie de 10 lei fata de pretul de pre-sale, 30 lei fata de pretul de intrare);
  • un bilet in valoare de 100 lei poate fi schimbat cu un bilet valabil pe Ziua Zero (1 iulie, economie de minim 30 lei);
  • un bilet in valoare de 360 lei poate fi schimbat cu un bilet valabil pe cele trei zile de B’ESTFEST, plus Ziua Zero sau AFTERSHOCK, la alegere (2 iulie, 3 iulie, 4 iulie si 1 iulie  sau 5 iulie – economie de minim 40 lei).

Voucherul B'ESTFEST va fi valabil DOAR IMPREUNA cu biletul DEPECHE MODE, urmand a fi schimbat cu bilete B'ESTFEST la intrarea in zona de festival.

Foto: Mediafax

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • MakeMoney pe 13 Iun 2009, 19:14
    Vreai sa castigi bani stand pe internet?

    Vrei sa stai pe net si sa si castigi bani?Iata solutia!!!este foarte simplu si usor...intra aici si inscriete : www.incrasebux.com/register.php/dora24.html Dupa ce te-ai inscris intri in cont si dai click pe surf ads (acolo iti vor aparea reclamele care sunt minim 9 zilnic).Dai click pe fiecare reclama in parte(in dreptul stelutei galbene iar apoi click pe punctul rosu si astepti 30 de secunde sa ti se valideze).Se castiga 0,01 click si 0,005 pe click de la referal.Este cel mai bun site care plat este constant din august 2008.Mult succes la castiguri.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod