Demi Moore s-a întors în Los Angeles

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Martie 2012
Actriţa a revenit din vacanţa în care s-a odihnit după tratamentul de dezintoxicare urmat, iar imaginile surprinse de paparazzi o arată într-o formă bună.

Actriţa a revenit din vacanţa în care s-a odihnit după tratamentul de dezintoxicare urmat, iar imaginile surprinse de paparazzi o arată într-o formă bună.

Demi Moore s-a întors duminică noapte, cu un avion privat, din vacanţa petrecută în Insulele Caicos şi părea într-o formă bună, relatează site-ul tmz.com, care a publicat fotografiile primei publice a actriţei după ce aceasta a fost externată din centrul de recuperare din Utah, în care a stat internată.

Vedeta a fost aşteptată la aeroport de o femeie care i-a dăruit un imens urs de pluş.

Demi Moore a dispărut din viaţa publică după incidentul din 23 ianurie, când a inhalat acasă substanţe toxice şi s-a simţit foarte rău.

Ea suferea şi de tulburări nutriţionale, fiind anorexică.

Demi s-a internat într-un centru de recuperare din statul Utah, departe de atenţia presei. După ce a părăsit clinica de dezintoxicare, ea a plecat în vacanţă în insulele Caicos, relatează TMZ.

Reprezentantul actriţei a declarat că ea a primit asistenţă profesionistă pentru a-şi îmbunătăţi starea generală de sănătate, dar nu a explicat în ce a constat tratamentul.

 

Foto: TMZ

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Noname pe 7 Apr 2012, 19:11
  Demi Moore

  Deacord cu TeBULESCU :)) (cica intr-o forma buna)

  0
  0

 • TeBULESCU pe 9 Mar 2012, 02:29
  Buna " baba "

  Arata bine " babuta " ce sa zic.

  2
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod