Demi Moore îşi revine după divorţ: Fosta soţie a lui Ashton Kutcher şi-a vopsit părul

Vedeta în vârstă de 51 de ani a trecut peste şocul despărţirii şi se pregăteşte să-şi refacă viaţa. Primul pas e să arate din nou bine, aşa că a mers la un coafor din Hollywood.

Demi Moore a depăşit momentul dificil al divorţului şi s-a pus pe picioare. A durat ceva timp, dar acum vedeta s-a restabilit şi este hotărâtă să-şi vadă mai departe de viaţa ei. Şi nu de una singură.

Acriţa a fost surprinsă de fotoreporteri în weeekend, în timp ce ieşea de la un coaforul deţinut de Andy LeCompte, în West Hollywood, celebru în lumea vedetelor americane. Potrivit cotidianului britanic Daily Mail, Demi şi-a vopsit părul şi arăta excelent, semn că se pregătea pentru o întâlnire amoroasă.

Îmbrăcată cu un taior din lână şi cu jeanşi, ea era încălţată cu ghete maron.



La doar câteva săptămâni după divorţul de Ashton Kutcher, Demi Moore şi-a vândut inelul de logodnă cu diamant de cinci carate, pentru a scăpa de ultimele lucruri care o mai legau de fostul ei soţ, scrie ziarul britanic. Se pare că inelul a fost cumpărat la începutul acestei luni, de un bijutier din Beverly Hills pentru 250.000 de dolari.

 "Ashton i-a sfâşiat inima. Orice îi aminteşte de el o întristează, iar ea vrea să fie fericită acum", a explicat un prieten al vedetei.



Actorii, care s-au despărţit în noiembrie 2011, au obţinut oficial hotărârea de divorţ, marţi, la tribunalul superior din Los Angeles, la peste un an după ce starul din "Doi bărbaţi şi jumătate" a făcut demersurile pentru a pune capăt căsătoriei.

Conform site-ului accesshollywood.com, Demi Moore şi Ashton Kutcher nu au copii împreună, iar în timpul căsătoriei au pus bazele unei fundaţii pentru a lupta împotriva exploatării sexuale a fetelor din toată lumea.

Demi a început relaţia cu Ashton la câţiva ani după ce s-a despărţit de actorul Bruce Willis, cu care are trei fiice, pe vremea când Kutcher era un star în ascensiune, datorită rolului din serialul "That '70s Show".
Relaţia lor a devenit unul dintre subiectele preferate de tabloidele americane, mai ales din cauza diferenţei de vârstă de 16 ani între cei doi actori, care s-au căsătorit în cele din urmă la Los Angeles, în septembrie 2005.

Demi Moore şi Ashton Kutcher s-au despărţit în noiembrie 2011, după o căsnicie care a durat şase ani, după ce o femeie din San Diego a dezvăluit în presă faptul că a avut o aventură cu Kutcher.

În prezent, Ashton Kutcher are o relaţie cu partenera sa din serialul "That ‘70s Show", Mila Kunis.

La începutul lunii noiembrie, Kutcher a anunţat că intenţionează să se logodească cu aceasta.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Decembrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod