Delia, Tibi Scobiola Band si Publika aduc LIVE-ul pe Calea Victoriei in acest weekend!

TRIBUTE aduce și în această săptămâna mai mult LIVE în viețile bucureștenilor.
Delia & Band

Pe aripi de vânt, Delia vine în club TRIBUTE și nu vine singură! Își aduce band-ul pentru o seară de excepție! Haide vino înapoi la TRIBUTE, joi, pe 23 aprilie, pentru muzică LIVE și un show semnat Delia. Pe Calea Victoriei 118. Biletele vor fi disponibile în seara evenimentului, la prețul de 40 lei, în zona de acces a clubului, începând cu ora 22:00.

Tibi Scobiola Band

Recunoști un cover interpretat de ei oricând. Când sunt pe scenă, nu poți să stai locului oricât ai încerca.
Ai cântat deja cu ei de atâtea ori și-ai plecat acasă fără energie, pentru că ai lăsat-o pe toată în TRIBUTE. Dacă te afli pe Calea Victoriei într-o seară de vineri și-i auzi, nu poți să nu intri în TRIBUTE și să cânți împreună cu ei. Această vineri poate fi chiar pe 24 aprilie, pentru că cei de la Tibi Scobiola Band vin din nou in TRIBUTE, cu tot cu LIVE-ul lor excepțional! Biletele vor fi disponibile în seara evenimentului, la prețul de 30 lei, în zona de acces a clubului, începând cu ora 22:00.

Publika

TRIBUTE e locul lor preferat.
Scena din TRIBUTE e scena lor preferată. Publicul TRIBUTE e cu siguranță publicul lor preferat. Nu poate fi vorba despre altcineva decât cei de la Publika, pe care îi așteptăm cu nerăbdare, încă o dată și încă o dată, în TRIBUTE, pentru mai mult și tot mai mult LIVE! Biletele vor fi disponibile în seara evenimentului, la prețul de 30 lei, în zona de acces a clubului, începând cu ora 22:00.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod