Delia Matache, "împuşcată" cu un pistol cu bile la un concert

Artista a susținut un concert, sâmbătă seară, la Zilele Oraşului Flămânzi. N-a fost însă un eveniment plăcut pentru ea, pentru că a părăsit scena supărată.
Delia și-a început recitalul n jurul orei 22:00. La un moment dat, ea s-a îndreptat spre marginea scenei, s-a apropiat de un tânăr aflat în primele rânduri şi i-a cerut pistolul pe care acesta îl ținea în mână și care părea să fie o jucărie.

Vedeta a mai cântat câteva zeci de secunde, timp în care s-a dus cu pistolul la unul dintre colegi, întrebându-l din semne dacă ştie cum funcţionează şi până la finalul piesei nu i-a mai dat drumul din mâini. Apoi, la sfârşitul piesei, s-a apropiat din nou de public. "Funcţionează pe bile, da? Este foarte urât ce aţi făcut, să nu mai faceţi niciodată aşa ceva, chestia asta rămâne la mine", a spus Delia.

Artista a părăsit imediat scena.
Ea a dat de înţeles că în timpul spectacolului a fost împuşcată de mai multe ori cu bile, lucru pe care l-au reclamat şi alţi spectatori din primele rânduri, care nu ştiau ce se întâmplă, relatează site-ul botoşăneanul.ro, citat de Click!.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 August 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod