Delia, bolnavă în pragul nunţii

Solista zace la pat după ce a chefuit miercuri noaptea în clubul soţului.
Solista zace la pat după ce a chefuit miercuri noaptea în clubul soţului.

Delia Matache (30 de ani) se mărită astăzi şi religios cu Răzvan Munteanu (35 de ani), însă este răcită cobză după ce miercuri s-a distrat până spre dimineaţă la aniversarea clubului „Vintage Pub" pe care iubitul ei îl deţine în Centrul Vechi al Capitalei.

Artista a fost destul de neglijentă cu ea, a consumat băuturi foarte reci şi s-a îmbrăcat subţire, în ciuda faptului că afară era destul de frig.
În plus, a susţinut un concert până în zorii zilei de joi, aşa că şi-a suprasolicitat corzile vocale şi a răguşit. A doua zi, a început să tuşească şi să aibă puţină febră, relatează cotidianul Click!.

Cea care, de atunci, a îngrijit-o pe Delia timp de trei zile a fost chiar mama ei. "Sunt destul de îngrijorată, zilele acestea, din cauza Deliei. A răcit, este răguşită şi am stat numai cu medicamente pe lângă ea ca să se facă bine. I-am făcut tot felul de ceaiuri şi nu a ieşit din casă, deşi are o grămadă de treburi de făcut acum, în pragul nunţii", a declarat mama Deliei pentru Click!

Pe lângă frisoane, şi emoţiile au început să o cuprindă ieri pe Delia.
Artista a postat câteva mesaje pe Twitter în care mărturisea că e răcită şi stresată. „Uai, frateee, ce de emoţii. Am dormit prost şi n-am stare”.

La ora 17.00, Delia Matache şi Răzvan Munteanu se cunună religios la Biserica Sfântul Spiridon cel Nou din Bucureşti, acolo unde la 1 septembrie s-a măritat şi Elena Băsescu.
Petrecerea de nuntă va avea loc pe platourile Media Pro din Buftea, acolo unde s-a măritat la 2 iunie şi Teo Trandafir.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Septembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod