Delia, bolnavă în pragul nunţii

de Daniel Dumitrescu, 16 Septembrie 2012

Solista zace la pat după ce a chefuit miercuri noaptea în clubul soţului.
Solista zace la pat după ce a chefuit miercuri noaptea în clubul soţului.

Delia Matache (30 de ani) se mărită astăzi şi religios cu Răzvan Munteanu (35 de ani), însă este răcită cobză după ce miercuri s-a distrat până spre dimineaţă la aniversarea clubului „Vintage Pub" pe care iubitul ei îl deţine în Centrul Vechi al Capitalei.

Artista a fost destul de neglijentă cu ea, a consumat băuturi foarte reci şi s-a îmbrăcat subţire, în ciuda faptului că afară era destul de frig. În plus, a susţinut un concert până în zorii zilei de joi, aşa că şi-a suprasolicitat corzile vocale şi a răguşit. A doua zi, a început să tuşească şi să aibă puţină febră, relatează cotidianul Click!.

Cea care, de atunci, a îngrijit-o pe Delia timp de trei zile a fost chiar mama ei. "Sunt destul de îngrijorată, zilele acestea, din cauza Deliei.
A răcit, este răguşită şi am stat numai cu medicamente pe lângă ea ca să se facă bine. I-am făcut tot felul de ceaiuri şi nu a ieşit din casă, deşi are o grămadă de treburi de făcut acum, în pragul nunţii"
, a declarat mama Deliei pentru Click!

Pe lângă frisoane, şi emoţiile au început să o cuprindă ieri pe Delia. Artista a postat câteva mesaje pe Twitter în care mărturisea că e răcită şi stresată. „Uai, frateee, ce de emoţii. Am dormit prost şi n-am stare”.


La ora 17.00, Delia Matache şi Răzvan Munteanu se cunună religios la Biserica Sfântul Spiridon cel Nou din Bucureşti, acolo unde la 1 septembrie s-a măritat şi Elena Băsescu.
Petrecerea de nuntă va avea loc pe platourile Media Pro din Buftea, acolo unde s-a măritat la 2 iunie şi Teo Trandafir.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod