Delia Antal vrea sa faca performanta! Actrita si regizoarea participa la concursuri cu iahturi!

Nu e pasionata doar de actorie, regie si film, ci adora sa iasa pe mare si sa navigheze.
Iar competitiile cu iahturi sunt preferatele ei. De altfel, a demonstrat in repetate randuri ca se pricepe, iar ultimul concurs la care a participat s-a lasat cu rezultate notabile pentru actrita si regizoarea Delia Antal. S-a inscris la cea mai mare regata din lume si a iesit pe locul cinci la Cowes Week. La aceasta regata care se desfasoara in Anglia se inscriu anual in jur de 8000 de participanti, de la cei mai performanti, participanti la olimpiade de gen, la cei pasionati de “sailing”.
In plus, pentru ca in fiecare vara petrece mult timp in sudul Frantei, actrita a participat si la Saint-Tropez Regata, de cateva ori, considerand Franta ca o a doua casa pentru ea, Delia Antal fiind prezenta in fiecare an la Festivalul de Film de la Cannes si  la Grand Prix Monaco.

“Ador sa ies cu iahtul pe mare si sa particip la concursuri de sailing, sunt varsatoare, apa este viata mea. Ma mandresc insa cu o performanta obtinuta la cea mai mare regata din lume, Cowes Week, in cadrul careia am iesit pe locul cinci.
Abia astept sa ma inscriu la urmatorul concurs. De cand locuiesc in Anglia, am descoperit aceasta pasiune si imi place sa detin controlul asupra ambarcatiunii cu care ies in larg”, spune Delia Antal care lucreaza acum la un documentar despre romanii de exceptie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod