Delia Antal, scandal cu Alin Gălățescu

Apariția actriței pe covorul roşu de la Premiile Gopo a fost comentată în termeni foarte duri de criticul de modă. Delia îl amenință acum cu procesul.

Alin Gălăţescu a spus într-o emisiune că "arată ca o matroană de bordel, din secolul XIX, cu sâni prea mari şi pielea albă".

Delia Antal a purtat la Premiile Gopo o rochie lungă, de culoare mov, cu pene în partea de sus, ataşate la bust, la care a asortat un clutch Alexander McQueen, sandale Charlotte Olympia, un ceas Cartier, model classic, din aur roz cu diamante şi un accesoriu de păr Butler&Wilson, relatează Click!.



După ce a fost catalogată drept "matroană de bordel", actrița a anunțat că îl va da în judecată pentru calomnie.

"Gălăţescu e diletant! Niciun critic de modă nu asociază o femeie cu o proxenetă. El nu a criticat ţinuta mea vestimentară, ci a făcut atac direct la persoana mea! Eu iau în considerare absolut toate părerile, dar am încredere în stilistul meu de la Londra, pentru că lucrăm de mulţi ani împreună şi m-a sfătuit mereu numai de bine. Sunt actriţă şi mă îmbrac cum mă simt bine. Nu urmez vreun prototip. Probabil la insistenţele unora o să-mi tai sânii naturali şi o să merg să mă "prăjesc" la solar.
Ba chiar dacă ei, "profesionişti fiind", îmi vor sugera să îmi înlocuiesc nasul, faţa, picioarele etc, obligatoriu o voi face ca să fiu pe placul lor"
, a spus Delia Antal.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Aprilie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod