Deichmann inaugureaza al saptelea magazin in Bucuresti

18 Octombrie 2012
Facebook Twitter Comenteaza
Deichmann inaugureaza al saptelea magazin in Bucuresti

Deichmann, cel mai mare retailer de incaltaminte din Europa, va deschide pe 18 octombrie al saptelea magazin in Bucuresti (respectiv al 53-lea in Romania), in centrul comercial Kaufland Mihai Bravu, venind tot mai aproape de clientii sai.

Clientii magazinului  se vor putea bucura de intreaga colectie de toamna-iarna 2012, la preturi accesibile, avand la dispozitie o gama larga si variata.

Cat crezi ca poate cheltui o vedeta pe incaltaminte in fiecare sezon? 1000 €? 5000 €? 500 €? Mai mult? Mai putin?.

Vedetele istete nu isi cumpara intotdeauna cele mai scumpe articole de designer, dar sunt mereu la patru ace. Pe 18 octombrie, vino in magazinul Deichmann si descopera secretul actritei Halle Berry pentru a fi intotdeauna in revistele de moda la rubrica “Cele mai bine imbracate”. Iar tu ii poti urma exemplul, fara eforturi financiare exorbitante.

La Deichmann gasesti expuse in raft ultimele articole din colectia de toamna-iarna 5th Avenue by Halle Berry si nu numai. Pumps eleganti, botine impunatoare, sneakeri cu platforma incorporata, cizmulite scurte sau cowboy-sic, noi stim ca iti doresti cate o pereche din fiecare.
De aceea, te invitam alaturi de noi la deschiderea noului magazin, unde iti poti completa garderoba de sezon cu modele in trend, profitand de ofertele surpriza. Datorita modelelor variate si moderne, dar si a preturilor accesibile, Deichmann se afla in topul preferintelor romanilor. Retailerul isi propune sa continue extinderea lantului de magazine atat in capitala cat si in tara.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod