Def Leppard si Whitesnake vin in Romania

Facebook Twitter Comenteaza
Def Leppard si Whitesnake vin in Romania

Doua dintre cele mai mari trupe rock ale lumii, Def Leppard si Whitesnake, vor sustine un concert in Romania, in cadrul Turneului European "The Good and The Bad", pe care cele doua formatii britanice il pregatesc impreuna anul acesta.

Concertul va avea loc in data de 8 iulie, ora 19.00, in parcarea B de la Romexpo. Biletele se pun in vanzare din data de 27 martie, in reteaua de magazine Diverta, si online. Preturile pentru fiecare categorie de bilete variaza in functie de pozitionarea fata de scena: Zona A - 75 Ron; Zona B - 55 Ron; Tribuna II-a - 195 Ron; Tribuna VIP 250 Ron.

In deschidere va canta trupa Iris.
Iris este una dintre cele mai bune trupe rock romanesti, cu o activitate de 30 de ani in industria de muzica romaneasca. In 5 octombrie 2007, Iris a sarbatorit cei 30 de ani de cariera printr-un concert extraordinar organizat pe Aeroportul Baneasa.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ana pe 29 Mar 2008, 21:26
    rock forever

    long live rock and roll!!!!!!!!!!!!

    0
    0

  • mircea pe 29 Mar 2008, 21:24
    In sfarsit

    In sfarsit toate trupele bune de rock au auzit de Romania... si nu oricum, vin toate deodata. Anul asta vor veni: Judas Priest, Manowar, Metallica, G3, Iron Maiden si Whitesnake si Def Leppard. Multumiri organizatorilor pt ca in sfarsit a fost posibil sa vina in Romania acesti monstri sacri ai hard/rock & heavy. Bravo!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod