“Declaratie de dragoste” si „Senatorul melcilor”, in weekend, la Prima TV

In acest weekend Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu, Teodora Mares, Adrian Paduraru, Dorel Visan si Gheorghe Dinica va asteapta la Prima TV.
Vineri, 4 decembrie, Teodora Mares si Adrian Paduraru alcatuiesc unul din cele mai indragite cupluri, in filmul “Declaratie de dragoste”, iar Ion Caramitru si Tamara Buciuceanu fac doua roluri de neuitat in ipostaza faimosilor profesori Socrate si Isoscel. Titlul filmului este dat de tema unui extemporal propus de dirigintele Socrate, cu repercursiuni asupra tinerilor sai discipoli. Despre ce este vorba, aflati in Seara Filmului Romanesc, de la ora 20:15, la Prima TV.

Sâmbătă, 5 decembrie, de la ora 13:30, Dorel Visan este „Senatorul melcilor”.
Vartosu soseste intr-o localitate montana sa inaugureze o instalatie eoliana, prilej cu care este intampinat de un potop de reclamatii din partea taranilor, nemultumiti de felul cum au fost reimproprietariti. Se debaraseaza, insa, repede de ei si se instaleaza intr-o fosta vila a lui Ceausescu. E incantat de atentia cu care este abordat de trei ziaristi straini, asa ca le comanda pentru pranzul de a doua zi... melci. Desi autoritatile scot la cules toata suflarea locului, melci nu prea sunt, nu-i sezonul lor. Totul degenereaza intr-o serbare campeneasca, terminata cu un viol.
Cum va reactiona Vartosu la cele intamplate, aflati urmarind filmul „Senatorul melcilor”, al Prima TV.

Si tot sambata, Kevin White, un agent care face parte din fortele de lupta impotriva traficului de droguri, studiaza de ani de zile activitatea mafiei rusesti din California. Dupa eforturi uriase Kevin reuseste sa convinga un membru al bandei sa rupa legamantul tacerii si sa depuna marturie impotriva activitatilor mafiei, dar totodata afla ca urmeaza sa aiba loc o tranzactie in valoare de cateva milioane de dolari. Kevin ii impartaseste fratelui sau Jack, un politist din L.A., planul sau de a impiedica tranzactia mafiota.
Ceea ce nu stie Kevin despre fratele sau este faptul ca acesta a devenit un politist corupt si imediat ce afla de intentiile lui Kevin, foloseste informatia in folosul sau. Jack incearca sa-i jefuiasca pe mafioti, dar planul lui esueaza. In aceasta situatie, Kevin va trebui sa salveze viata fratelui sau, desi acesta l-a tradat. Daca va reusi sau nu aflati urmarind filmul “In afara legii”, de la ora 20:15, la Prima TV.

Duminica, 6 decembrie, de la ora 12:45, Gheorghe Dinica este George Salamandra, seful echipei de petrolisti romani, cunoscuta sub numele de “Cuibul Salamandrelor”, nume care da si titlul filmului regizat de Mircea Dragan.
In desertul Sahara, la Abu Lambeth, se produce o explozie de proportii cu urmari dezastruoase. Nu se poate face nimic, sondele ard zi si noapte si toate incercarile de a le stinge au esuat. Cuibul Salamandrelor pare sa fie, insa, ultima sansa in lupta cu flacarile.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod