Decembrie de poveste, cu mega premiere la Digi Film

Acţiune, dramă, dar şi multe hohote de râs. Asta a pregătit Digi Film în luna cadourilor pentru telespectatorii săi.

Prima premieră a lunii decembrie, „Child 44. Crime trecute sub tăcere”, cu Tom Hardy în rolul principal,  este duminică, 13 decembrie, de la ora 20:00, pe Digi Film. Acţiunea peliculei lansate în cinematografe în luna aprilie a acestui an are loc în Uniunea Sovietică, unde un ofiţer de securitate decide să investigheze o serie de crime împotriva copiilor într-o ţară unde se presupune că astfel de tragedii nu au loc. Finalul este unul surprinzător.

Un cuplu de zile mari, tată şi fiu, ambii actori, sunt personajele principale ale filmului „1000 post Terra“ (After Earth).

Will şi Jaden Smith, căci despre ei este vorba, trebuie să supravieţuiască unei misiuni de salvare pe Pământ după 1000 de ani în care planeta nu a mai fost locuită.

Sărbătorile vor strânge în faţa televizorului, la Digi Film, întreaga familie, pentru că oferta se adresează şi celor mari, dar şi celor mici. Angelina Jolie face un rol de zile mari în „Maleficent”, un basm din 2014, care va fi difuzat în Ajun de Crăciun, de la ora 20:00. În film joacă şi fiica acesteia, Vivienne.

Crăciunul se petrece în familie, urmărind  alte  două premiere ale lunii. 

Pe 25 decembrie, de la ora 20:00, eroii seriei “Divergent” revin pe Digi Film în “Insurgent”, ultima producţie din franciza care a făcut furori în întreaga lume. Tris si Four sunt fugari şi încearcă să înţeleagă de ce Erudiţii sunt pe urmele lor. Şi tot în seara de Crăciun e loc şi pentru o comedie spumoasă cu un Johnny Depp extravagant în rolul principal. El este “Mortdecai” (2015), un negustor de artă şi  spion care pleacă într-o călătorie pigmentată cu confruntări nebănuite, rezolvate cu ingeniozitate.

Digi Film aduce pe micul ecran, în decembrie, producţii în premieră care să delecteze întreaga familie. Programul integral al lunii decembrie poate fi consultat pe www.digi-film.ro, precum şi în broşura lunară Digi Film, tipărită sau în format .pdf. Digi Film poate fi urmărit şi online pe platforma Digi Online, disponibilă gratuit abonaţilor RCS & RDS la serviciile de televiziune şi internet fix.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod