Debra Messing - chinuita cu pernute pentru sutien

Facebook Twitter Comenteaza
Debra Messing - chinuita cu pernute pentru sutien

Actrita din "Sotul si sotia", Debra Messing, a fost obligata sa poarte la filmari pernute in sutien. Vedeta a declansat o adevarata revolutie pe platou atunci cand, o data cu celelalte costume, i-au fost aduse si o pereche de pernute generoase pentru a crea impresia ca actrita are sani mai mari decat cei daruiti de mama-natura. Cu toata revolta ei insa, in cele din urma, Messing a acceptat sa le poarte de dragul producatorilor.

Pentru ca s-a simtit incomod cu surplusul de sani, actrita a renuntat, totusi, la pernute la scurt timp dupa inceperea filmarilor.
"Mi le-au dat si le-am purtat, dar dupa prima proba mi-am dat seama ca n-o sa-mi mai pun niciodata umpluturi in sutien", marturiseste usor dezgustata Messing. "Chiar imi place ideea ca personajul meu sa aiba sanii mici. Cred ca pana si asta este o sursa de comedie".

Desi Debra s-a simtit eliberata atunci cand a scapat de balastul din sutien, acelasi lucru nu se poate spune si despre producatori. "Dupa ce am filmat trei episoade, am fost chemata pe un ton foarte oficial in biroul producatorului executiv.
M-a rugat politicos sa ma asez, dupa care m-a intrebat: Ce s-a intamplat cu sanii tai? Le-am raspuns foarte frumos, ca i-am trimis la naiba!".

Chiar daca nu au fost incantati ca nu au o vedeta cu sani mari, producatorii au trebuit sa accepte in cele din urma ca vedeta lor nu va impresiona telespectatorii prin decolteu, ci prin glume inteligente si, pe alocuri, autoironice.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod