Debbie, fosta sotie a lui Michael Jackson, vrea custodia copiilor

3 Iulie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Debbie, fosta sotie a lui Michael Jackson, vrea custodia copiilor

Fosta sotie a lui Michael Jackson a declarat ca va lupta pentru custodia copiilor pe care ii are cu starul, potrivit news.sky.com.

Debbie Rowe, care a fost casatorita cu Michael timp de trei ani, a declarat intr-un interviu: "Imi vreau copiii". Aceasta a mai spus ca este dispusa sa faca teste ADN pentru a dovedi ca este mama biologica a celor doi copii, Prince Michael, de 12 ani si Paris, in varsta de 11 ani.

In interviul acordat postului NBC, Rowe a mai declarat ca vrea sa obtina un ordin de restrictie impotriva lui Joe Jackson, tatal lui Michael, pentru ca acesta sa nu se apropie de copii.
Debbie Rowe a semnat in 1996 un acord cu Michael, pentru a fi mama surogat.

Intelegerea prevedea ca Debbie Rowe sa nu faca sex timp de sase luni inainte de a fi inseminata artificial. Aceasta a declarat ca a primit in schimbul serviciului de mama surogat 6 milioane de lire, o locuinta in valoare de 1.6 milioane, o masina, haine, blanuri si bijuterii.

Mama surogat a mai declarat ca a acceptat sa renunte la dreptul de a contesta paternitatea lui Michael asupra copiilor si a acceptat ca Michael sa fie declarat tatal copiilor.
La patru luni dupa ce l-a nascut pe Prince Michael, Debbie Rowe a fost inseminata artificial, iar in aprilie 1998 a nascut-o pe Paris. Peste un an, cuplul a divortat.

Luni, 29 iunie, tribunalul a numit-o pe mama lui Michael tutorele temporar al copiilor Prince Michael, Paris si al fratelui lor mai mic, Prince Michael II, care a fost nascut de o alta mama surogat, a carei identitate nu este cunoscuta.

Potrivit unui testament al starului din 2002, Michael si-a dorit ca mama sa sa primeasca custodia copiilor in cazul mortii sale.
Diana Ross a fost trecuta in testament pentru a primi custodia copiilor in cazul care mama starului nu se putea ocupa de acestia.

Sursa foto: perezhilton.com

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod