De ziua Hallmark Channel, telespectatorii aleg programul!

Facebook Twitter Comenteaza
La aniversarea a 10 ani in Romania, Hallmark Channel sarbatoreste acest eveniment unic impreuna cu telespectatorii romani, "cinstindu-i" cu filmul preferat.

Echipa Hallmark Channel a "organizat" un microsite festiv, special creat pentru aceasta aniversare, punand la dispozitia publicului 10 filme si seriale atent selectionate: "O viata distrusa", "Un cuib de minciuni", "Blestemul lui Tutankhamon", "Ironia sortii", "Instinct ucigas", "Minciuni si inselaciuni", "Inspectorul Morse", "Jane Doe", "Crimele din Midsomer" si "Pasiuni mortale".


Telespectatorii pot vota programul favorit in august si septembrie, iar productia cu cele mai multe voturi va fi difuzata in luna noiembrie pe Hallmark Channel. Toti cei care au votat vor fi tinuti la curent cu evolutia topului, fiindu-le anuntata ulterior data difuzarii programului castigator.

Cele 10 programe propuse de echipa Hallmark Channel nu sunt intamplatoare. Studii de specialitate au indicat ca, de-a lungul timpului, acestea au fost printre cele mai apreciate de telespectatorii romani.

Microsite-ul special, in care sunt prezentate cele 10 programe, poate fi accesat din pagina principala a site-ului  www.hallmarkchannel.tv.


E sarbatoare, canalul nostru implineste 10 ani in Romania. Alege ce vrei sa vezi pe Hallmark Channel!

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod