De Ziua Femeii, numeroase surprize pentru doamnele si domnisoarele care calca pragul centrului comercial Baneasa Shopping City

De 8 martie, Virgil Iantu, prezentatorul emisiunii “Vrei sa fii milionar?”, de la Kanal D, isi da intalnire cu admiratoarele sale in Baneasa Shopping City, de la ora 17:00.
De 8 martie, Virgil Iantu, prezentatorul emisiunii “Vrei sa fii milionar?”, de la Kanal D, isi da intalnire cu admiratoarele sale in Baneasa Shopping City, de la ora 17:00.

De ziua lor, doamnele si domnisoarele prezente in centrul comercial  vor avea parte de o multime de suprize din partea lui Iantu si vor avea ocazia sa afle chiar de la acesta amanunte din culisele showului pe care il prezinta in in fiecare zi, de miercuri pana vineri, de la ora 20.00, la Kanal D.


Jucatorii echipei de fotbal Steaua vor fi prezenti maine, in Baneasa Shopping City, dar de aceasta data pe langa shopping vor imparti flori doamnelor si domnisoarelor cu ocazia zilei de 8 Martie.
Echipa se va afla incepand cu ora 14:00 in magazinul Bigotti (partener oficial al echipei Steaua) aflat la etajul centrului comercial. Doamnele si domnisoarele vor fi surprinse placut si cu siguranta vor fi incantate  de atentia primita din partea fotbalistilor.

Incepand cu ora 17:00, in centrul comercial, politistii Sectiei 2 apartinand MAI impart flori si informeaza  doamnele  cum pot sa isi protejeze propriile bunuri in momentul in care acestea  sunt la cumparaturi.

Cu aceasta ocazie se continua campania de informare si constientizare cu privire la riscurile la care se expun in cazul in care nu isi iau minime măsuri de protectie.
Impreuna trebuie sa prevenim furturile din genti si buzunare in mediul stradal sau diverse locuri publice.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod