De ziua ei, Ellie White a primit al doilea inel de logodnă

Cântăreaţa şi-a sărbătorit miercuri seară ziua de naştere, la Grand Cinema Digiplex din Băneasa Shopping City, în prezenţa a peste 100 de invitaţi.
Cântăreaţa şi-a sărbătorit miercuri seară ziua de naştere, la Grand Cinema Digiplex din Băneasa Shopping City, în prezenţa a peste 100 de invitaţi.

Cu acest prilej s-a proiectat teaserul clipului “Sete de noi”, ce îl are în rolul principal pe actorul George Piştereanu, iar Ellie a susţinut un recital unplugged de 15 minute.

“A fost o petrecere alături de oamenii care îmi sunt dragi mie şi cărora le mulţumesc pentru că au reuşit să ajungă. Videoclipul piesei <Sete de Noi> este aproape gata de lansare, iar aseară a fost proiectat un teaser de câteva secunde.
Cum nu se poate o aniversare fără muzică am pregătit un moment special, unplugged, care a inclus cele mai cunoscute piese ale mele”
, a declarat Ellie White.

De la aniversare nu au lipsit cadourile, iar cel mai spectaculos a venit tocmai din partea lui Doru Tincă, managerul şi iubitul artistei, care i-a dăruit acesteia al doilea inel de logodnă, ce valorează peste 10.000 de euro.

“După primul inel de logodnă ar fi trebuit să urmeze verigheta, însă noi suntem neconvenţionali… aşa că ne-am mai logodit odată.
Dacă primul inel de logodnă a venit din Argentina, acesta a fost comandat din Statele Unite şi a fost adus de fratele iubitului meu. Este un inel cu multe diamante şi este cel mai frumos cadou primit vreodată”
, a mărturisit Ellie White.

La petrecerea aniversară a lui Ellie White au luat parte actorul George Piştereanu, Cori Grămescu, Amna, băieţii din trupa Zero, trupele Deepcentral şi Deepside Deejays, Maria Andrei şi Nick Kamarera.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod